Διασημότητες στα τυχερά παιχνίδια

Διάσημα ονόματα που έχουν παγιδευτεί στα τυχερά παιχνίδια …

Να είσαι διάσημος … Να είσαι ένδοξη φήμη … Είναι ο τρόπος ζωής που διακοσμεί τα όνειρα πολλών ανθρώπων. Αλλά στους πίσω δρόμους αυτής της ζωής, η ζωή είναι αρκετά σκοτεινή σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να σκεφτεί κανείς. Σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο, μερικές διασημότητες βρίσκονται στο βάλτο των ναρκωτικών, μερικές διασημότητες στην αγκαλιά του αλκοόλ, μερικές με ψυχολογικά προβλήματα και μερικές στο βάλτο του τζόγου. Όλες αυτές οι διασημότητες είναι τα ονόματα που εξαφανίζονται με τα οφέλη της διάσημης. Ιδιαίτερα το πάθος για τον τζόγο ήταν η απαραίτητη ψυχαγωγία πρώην διασημοτήτων.

KUMAR HABITS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αν ένα από τα «βάλτους» που έπεσαν συχνότερα οι διασημότητες της κοινότητας της τέχνης, η τοξικομανία, το άλλο είναι το πάθος για τα τυχερά παιχνίδια… Ενώ μερικές από τις διασημότητες είχαν τις μέρες τους εφιάλτες λόγω τζόγου, δεν έχουν μείνει πίσω.

Τις τελευταίες μέρες του 2011, μια είδηση ​​σφραγίστηκε στον κόσμο των περιοδικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σερντάρ Ορτάτ τζόγου στην Κύπρο και κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια. Ο Ortaç, ο οποίος είχε έναν σκληρό χρόνο λόγω του εθισμού του στο τζόγο πολλές φορές πριν, έκανε μια δήλωση ότι “πλήρωσα τα χρέη μου με τα χρήματα που κέρδισα”.

Πολλές διασημότητες αντιμετωπίζουν αδιέξοδα προβλήματα, ανίκανα να επιβιώσουν τη φήμη τους. Ένα από αυτά τα διλήμματα είναι η συνήθεια του τζόγου. Εδώ είναι οι διασημότητες των οποίων η ζωή ανατράπηκε, σύροντας στο βάλτο του τζόγου

Source