Διατηρήστε τη συνεργασία με τις εθνο-κοινωνικές ομάδες, τον Atiku έως τον πρόεδρο της Ohanaeze Ndigbo [ARTICLE]

Εξέφρασε αισιοδοξία στο ObiozorΔιαπροσωπικές δεξιότητες και αρκετή εμπειρία δυναμικής ομάδας για τη δουλειά και για την αντιμετώπιση της καταιγίδας.

«Γνωρίζω τον Obiozor από τις μέρες του ως Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων της Νιγηρίας, και έναν μοναδικό Πρέσβη της Νιγηρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Ισραήλ και την Κύπρο.

«Μπορώ να βεβαιώσω τη λαμπρότητα, τη σοφία και την εμπειρία του, τις ιδιότητες που είμαι βέβαιος ότι θα έρθει να φέρει, καθώς οδηγεί τις υποθέσεις του Ohanaeze Ndigbo.

«Σημειώνω επίσης τα« μεγάλα παπούτσια »που άφησε ο Obiozor πραρχηγός, Αρχηγός Nnia Nwodo, ο οποίος ανέβασε τον Ohanaeze Ndigbo σε αξιοζήλευτα ύψη, ώστε διορίστηκε ως συντονιστής όλων των αξιοσημείωτων κοινωνικοπολιτισμικών ομάδων της χώρας.

«Ξέρω ότι ο Obiozor θα αξιοποιήσει την εμπειρία του και τα δίκτυα που είχε κατασκευάσει για να ωθήσει περαιτέρω την ομάδα σε υψηλότερα ύψη».

Abubakar είπε ότι όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον Ομπιόζορ για να δουν την αξία που θα έφερνε στο τραπέζι ειδικά επειδή αφορούσε τη συμφιλίωση των ομάδων και των ατόμων που αισθάνθηκαν προσβεβλημένα από το αποτέλεσμα και τη διαδικασία που οδήγησε στην εκλογή του.

«Θα πρέπει να επανέλθουν και να ενταχθούν πλήρως για χάρη της αρμονικής σχέσης μεταξύ των μελών της ομάδας ειδικότερα και του Ndigbo γενικά.»

Προσευχήθηκε ο Θεός να δώσει στον Οβιόζορ την απαραίτητη σοφία, δύναμη, τόλμη, ισχυρό χαρακτήρα, καλή υγεία, προστασία, ειλικρίνεια, ωριμότητα και ικανότητα για την ανάθεση.

Ο Abubakar, ο οποίος είπε ότι μίλησε με τον Obiozor και τον συγχαίρει, είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος ότι η διαδικασία που οδήγησε στην εκλογή του και αυτή του νέου εκτελεστικού ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις καθιερωμένες δημοκρατικές αρχές.

«Όπως πολλοί, που έχουν παρακολουθήσει με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, αναρωτήθηκα πώς η ομάδα θα περάσει από τη διαδικασία των εκλογών και θα βγει ακόμα χωρίς τραυματισμό και θα παραμείνει συνεκτική και ισχυρή δύναμη με την ακεραιότητά της ανέπαφη.

«Με το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ο Νντίγκμπο όχι μόνο απέδειξε τους ειδικούς λάθος, αλλά έχουν δείξει ότι είναι πραγματικοί δημοκράτες».

Source