Διεθνής εβδομάδα τουρνουά τένις σε τρία μέτωπα

Αυτή την εβδομάδα η Κύπρος φιλοξενεί τρία διαφορετικά διεθνή τουρνουά τένις στη Λάρνακα και τη Λευκωσία. Σχετικά με Για ότι: Πρωταθλήματα: «Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14 », Ακαδημία Τένις J4 Λάρνακας Ηροδότου 2021, և: «ITF S400 – Λάρνακα – Κύπελλο ηλικιωμένων Κύπρου 2021 »,

Το εντυπωσιακό πράγμα για τις αιτήσεις για τα τρία πρωταθλήματα είναι ότι υπάρχουν αθλητές που δηλώνουν τη χώρα καταγωγής τους και από τις πέντε ηπείρους (Νέα Καληδονία, Μαρόκο, Βραζιλία / Εκουαδόρ, Κίνα, και φυσικά σχεδόν όλη την Ευρώπη).

Το τουρνουά πραγματοποιείται στο Herodotus Academy Ι:4: Ακαδημία Τένις Λάρνακας 2021 (ITF:/Και18), με τη συμμετοχή τενιστών από 25 χώρες. Στην κατηγορία των αγοριών θα αγωνιστούν οι Φώτος Φωτιάδης (Νο. 2), Παύλος Πάρσον (Νο. 3), Στυλιανός Χριστοδούλου (Νο. 7), Λάμπρος Παντάρης (Νο. 15) και Πέτρος Πιερός (Νο. 20). Ο Ρουμάνος Dragos Cazaku βρίσκεται στην Νο. 1.

Μεταξύ των συμμετεχόντων από την Κύπρο είναι η Μαρία Ιωάννου (Νο. 3), η Μαρία Κωνσταντίνου (Νο. 5), η Βικτώρια Σαββίδη (Νο. 16), η Κωνσταντίνα Τεμπριώτη (Νο. 20), η Θεκλίας Χριστοδούλου και η Δάφνη Κουτσόφτα. Στο νούμερο 1 στο ταμπλό βρίσκεται ο Ines Faltinger από την Αυστρία.

Τουρνουά: Διευθυντής:Δημήτρης Ηρόδοτος, Διαιτητής: arko arko Popovich, Περιοχή: Ακρυλικό/Δύσκολος Αρχίδια. Ομάδα Babolat (Τύπος 2) Πραγματοποιήθηκε στις 17-24 Απριλίου.

Φιλοξενείται στον Στρόβολο “Hellenic Bank Masters Tennis Academy U:14 “στα ιδρύματα της Ακαδημίας με το ίδιο όνομα, όπου θα υπάρχουν παίκτες τένις από 20 χώρες. Μεταξύ των αγοριών, ο Ηρακλής Καλάνοφ είναι ο πρώτος, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή των Ανδρέα Παπαδόπουλου, Μάριου Πρατίτη, Αλέκο Τιμίνι, Κωνσταντίνου Μεγαλέμου, Νικόλα Λοτίδη και Μάρκου Γιακοβίδη. Μεταξύ των κοριτσιών, η Άννα Δημηρτσή είναι η πρώτη, και από την κυπριακή πλευρά, ξεχωρίζουν οι Iliana Terry (No. 10), Anna Asantulina (No. 13), Nina Andronikou και Ioanna Kirakidou (No. 4).

Τουρνουά: Διευθυντής:Ian Janos Tsatsigeorgiou, διαιτητής: George Vorj Vasiliadis, Περιοχή: Ακρυλικό/Δύσκολος Αρχίδια: Tecnifibre:, Πραγματοποιήθηκε στις 17-24 Απριλίου.

Στη Λάρνακα, στις νέες εγκαταστάσεις του Larnaca Tennis Club, που παραδοσιακά διοργανώνει σημαντικά πρωταθλήματα Ηλικιωμένοι:, “κρατείταιITF S:400 – ΛάρνακαΚύπελλο ηλικιωμένων Κύπρου 2021 »: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναδιατύπωσε τις κατηγορίες Ηλικιωμένοι: Από 1/2/3/4/5 έως և 1000/700/400/200/100 և η ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί νέες εγκαταστάσεις uses καλά οργανωμένη և φιλοξενία, στοχεύει στην αύξηση του πρωταθλήματος κατά 700 ares. Η φετινή διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 75 παίκτες τένις, κάτι που είναι πολύ ικανοποιητικό για τα στοιχεία για τα παγκόσμια αθλήματα κατά τη στιγμή της επιδημίας. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει το επόμενο Σάββατο.

Τουρνουά: Διευθυντής: Μάριος Πέτρου, περιοχή. Πηλός, Μπάλες: Μπαμπολάτ Ομάδα: (Τύπος: 2), πραγματοποιήθηκε στις 19-24 Απριλίου

Η κουρτίνα έπεσε Ακαδημία Τένις Ηροδότου U12 G2

Το Σάββατο (17 Απριλίου) η κουρτίνα έπεσε στο πρώτο διεθνές πρωτάθλημα που διοργανώθηκε φέτος στην Κύπρο. Πρωτάθλημα, το οποίο ανήκει στην νεότερη ηλικιακή κατηγορία Τένις Ευρώπη (Και12) was Ήταν η δεύτερη κατηγορία, στην οποία παρακολούθησαν παίκτες τένις από 17 χώρες.

Ο νικητής στο single των αγοριών ήταν ο Igor Navrazid από τη Ρωσία και ο νικητής στην αντίστοιχη κατηγορία κοριτσιών ήταν ο Chedillo-Vaison De Praten από τη Γαλλία. Ο Αντρέα Γρηγορίου Παπακιριακού έφτασε στους προημιτελικούς.

Οι νικητές του ορφανοτροφείου ήταν τα αγόρια Jo Jo Siadwalm / Louis Enriet, σε μια κατηγορία όπου το “Κύπριο” ντουέτο Νικόλας Λοτίδης / Αλέξανδρος Σόκολ έφτασε στους ημιτελικούς με την καλύτερη παρουσία στην Κύπρο. Στα κορίτσια, νικητής Mono Ο τίτλος κέρδισε ο Cedigio-Vaison de Pratten με τον συνεργάτη Alex Rios, επίσης από τη Γαλλία. Οι Θάσας Γρηγορίου / Μέριλιν Σεραφίδου և Αντρέα Γρηγορίου Παπακυριάκου (με τον συνεργάτη Βρετανό Relton) ήταν οι Κύπριοι συμμετέχοντες που έφτασαν στους προημιτελικούς

Source