Διεξάγονται έρευνες για την εύρεση μιας αγνοούμενης γυναίκας στην περιοχή του Φοίνιξ

Οι αστυνομικές περιπολίες, οι θερμικές κάμερες και τα αεροσκάφη συνεχίζουν να αναζητούν μια 70χρονη γυναίκα που μπήκε στη θάλασσα στη Φοινικική περιοχή της Λάρνακας το απόγευμα και από τότε λείπει.

Δελτίο τύπου από το Κέντρο Συντονισμού Αναζήτησης και Διάσωσης της Λάρνακας (KSED) δήλωσε: «Σήμερα, περίπου στις 3:40 μ.μ., το Κέντρο έλαβε πληροφορίες ότι μια 70χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε στην περιοχή της θάλασσας ανατολικά της παραλίας του Φοίνιξ στη Λάρνακα. Ο αγνοούμενος πήγε στην περιοχή με έναν συγγενή, μπήκε στη θάλασσα μόνος του για να κολυμπήσει με κάποιον το απόγευμα και έκτοτε δεν έδειξε κανένα σημάδι ζωής.

Προστίθεται ότι το εθνικό πρόγραμμα αναζήτησης και διάσωσης “NEARCHOS” ξεκίνησε αμέσως. Πλοία και αεροπλάνα της αστυνομικής λιμενικής μονάδας εστάλησαν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις αναζήτησης. Η γυναίκα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των μέσων αναζήτησης και διάσωσης, δυστυχώς δεν βρέθηκε μέχρι τις 6.30 μ.μ., ενώ η αναζήτηση συνεχίστηκε με μικρές περιπολίες, θερμικές κάμερες και drone.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, “Οι προσπάθειες να βρεθεί ο αγνοούμενος θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας. Η KSED ζητά από το κοινό, εάν διαθέτει σχετικές πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία, να επικοινωνήσει με το Επιχειρηματικό Κέντρο στο (+357 1441).

Πηγή: KYPE

,Source