Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Καθ. Δρ. Τρομακτική δήλωση από τον Şahin

Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει τις νεότερες και πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις του ιού της κορώνας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Uğur Şahin είπε ότι ο ιός της κορώνας δεν θα είναι εκτός της ατζέντας των ανθρώπων για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Καθηγητής Όταν ρωτήθηκε πότε η ζωή μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό, ο Şahin είπε σε μια εικονική συνέντευξη τύπου αυτή την εβδομάδα, “Χρειαζόμαστε έναν νέο ορισμό του φυσιολογικού. Ο ιός της κορώνας θα μείνει μαζί μας για τα επόμενα 10 χρόνια”, είπε.

Αναπτύχθηκε με τον αμερικανικό φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer, το εμβόλιο προστασίας 95% της BioNTech έχει εγκριθεί για χρήση σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕ

Ωστόσο, ο Şahin δήλωσε ότι πίστευε ότι το Pfizer / BioNTech και άλλα εμβόλια θα ήταν αποτελεσματικά για τη μετάλλαξη B117, η οποία πρόσφατα εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ και εξήγησε ότι θα μπορούσαν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο εμβόλιο χρησιμοποιώντας τεχνολογία mRNA εντός περιόδου έξι εβδομάδων, εάν απαιτείται κανονισμός.

Η παραλλαγή B117, η οποία εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο, έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Σουηδία, τη Γαλλία, τον Λίβανο, την Ιορδανία, τη Γερμανία, τη Δανία, τις Κάτω Χώρες, την Ελβετία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Ιαπωνία, την Ιρλανδία, τη Σιγκαπούρη και τη Σκωτία. .

.Source