Διεύθυνση που παρέχεται υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όλοι οι κωδικοί πρόσβασης στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος του Γραφείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Προεδρίας Ali Taha Koç υπενθύμισε ότι η αίτηση ξεκίνησε στη διαδικασία καταπολέμησης της επιδημίας.

Ο Koç είπε ότι με την εφαρμογή, οι πολίτες άνω των 65 ετών μπορούν εύκολα να υποβάλουν αίτηση για τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης χωρίς να μεταβούν σε καταστήματα PTT και να λάβουν τους κωδικούς πρόσβασης στο σπίτι.

e-Government Gateway κωδικός πρόσβασης για την ηλικία των 65 πολιτών, το πεδίο εφαρμογής της διεύθυνσης “www.turkiye.gov.t” κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, μπορεί να ζητηθεί η παράδοση της διεύθυνσης του κωδικού πρόσβασης.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Άγκυρα

Ο Koç υπενθύμισε ότι η υπηρεσία ξεκίνησε για πρώτη φορά στην περιοχή Gölbaşı της Άγκυρας στις 17 Νοεμβρίου 2020.

Ο Ali Taha Koç εξήγησε ότι η υπηρεσία, η οποία είχε μεγάλη ζήτηση, δόθηκε αργότερα στην περιοχή Keçiören, αργότερα εξαπλώθηκε σε όλη την Άγκυρα και άρχισε να παρέχεται στην Κωνσταντινούπολη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Πρόσωπο πρόσωπο με πρόσωπο

“65+ διεύθυνση πολιτών για την παράδοση της υπηρεσίας κωδικού πρόσβασης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, από τον Απρίλιο που άνοιξε σε όλους τους αιτούντες στην Τουρκία” πληροφορίες που προπονούν, ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση απαιτεί κωδικούς πρόσβασης που γίνονται μέσω της πόρτας PTT AŞ μετάδοση του κωδικού πρόσβασης του προσωπικού φορτίου PTT που παραδίδεται στους πολίτες. μου είπε ότι είχε κάνει.

Αφού λάβουν το φάκελο κωδικού πρόσβασης, οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους εισάγοντας τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια για ενεργοποίηση στην αρχική σελίδα του e-Government Gateway.

Οι παραδόσεις κωδικών πραγματοποιούνται μετά από πρόσωπο με πρόσωπο έλεγχο ταυτότητας με το σχετικό άτομο.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source