Διπλά αλλιώς χαμένο / “Πούρσα” το αλλάζει ξανά

Το APOEL επιστρέφει στον τοίχο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Με τη νίκη, οι μπλε-κίτρινοι θα έχουν ελπίδες να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ, την ίδια στιγμή θα πάρουν την ανάσα τους από τη δύσκολη θέση του γκολ στην οποία βρίσκονται. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δείξει τρομερές αδυναμίες, ο αντίπαλος έχει δείξει μέχρι τώρα τον αξιοθαύμαστο παίκτη της, η αποστολή του APOEL είναι πολύ δύσκολη, είναι απαραίτητο να ανταποκριθεί σωστά. Εάν η νίκη δεν φτάσει σήμερα, ο στόχος του πρώτου γκρουπ χάνεται, ενώ η συνέχιση θα περιπλέξει τα πάντα ακόμη περισσότερο.

Σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, ο Σάββας Πουσαϊτίδης καλείται να βρει έναν τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα του ανταγωνιστικά ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Θα αλλάξει το σχέδιό του από τη στιγμή που δεν του άρεσε πολύ αυτό που είδε στο παιχνίδι με το “Ethnikos”, θα προσπαθήσει να ενημερώσει το προσωπικό για να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα, έτσι ώστε να έχει καλύτερες πιθανότητες νίκης. Ο Ujoho είναι πιθανό να επιστρέψει στα δοκάρια, Nsue և Wheeler στα άκρα της άμυνας, και στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν τρεις παίκτες, ο Jorge, ο Vinicius և Merkis, που διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Anwar, ο Ludemon hah ahid θα είναι στη μέση, ο Ephrem և Clonaridis στην επιθετική γραμμή και ο Ben Sahar ή ο Garner στην επιθετική γραμμή. Η Ζάμπλα βρίσκεται σε αποστολή για πρώτη φορά, ο Ντονγκάλα επέστρεψε επίσης στις κάλπες. Οι τιμωρημένοι Satsias և Silas և ο τραυματισμένος Byrne παραμένουν εκτός επιλογών.

Το APOEL επιστρέφει στον τοίχο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του.

Με τη νίκη, οι μπλε-κίτρινοι θα κρατήσουν τις ελπίδες να εμφανιστούν στο πρώτο γκρουπ, ενώ ταυτόχρονα θα πάρουν την ανάσα τους από τη δύσκολη θέση του γκολ στην οποία βρίσκονται. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δείξει τρομερές αδυναμίες, ο αντίπαλος έχει δείξει μέχρι τώρα τον αξιοθαύμαστο παίκτη της, η αποστολή του APOEL είναι πολύ δύσκολη, είναι απαραίτητο να ανταποκριθεί σωστά. Εάν η νίκη δεν έρθει σήμερα, ο στόχος του πρώτου γκρουπ χάνεται, ενώ η συνέχιση θα περιπλέξει τα πάντα ακόμη περισσότερο.

Σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, ο Σάββας Πουσαϊτίδης καλείται να βρει έναν τρόπο να παρουσιάσει ανταγωνιστικά την ομάδα του προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Θα αλλάξει το σχέδιό του από τη στιγμή που δεν του άρεσε πολύ αυτό που είδε στο παιχνίδι με το “Ethnikos”, θα προσπαθήσει να ενημερώσει το προσωπικό για να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα, έτσι ώστε να έχει καλύτερες πιθανότητες νίκης. Ο Ujoho είναι πιθανό να επιστρέψει στα δοκάρια, Nsue և Wheeler στα άκρα της άμυνας, και στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν τρεις παίκτες, ο Jorge, ο Vinicius և Merkis, που διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Anwar, ο Ludemon hah ahid θα είναι στη μέση, ο Ephrem և Clonaridis στην επιθετική γραμμή και ο Ben Sahar ή ο Garner στην επιθετική γραμμή. Ο Amb Ambala εκτελεί μια αποστολή για πρώτη φορά, ο Dongala επέστρεψε επίσης στις εκλογές, δεν αποκλείεται ότι θα διεξαχθούν διαφορετικές εκλογές για το κύριο προσωπικό. Οι τιμωρημένοι Satsias և Silas և ο τραυματισμένος Byrne παραμένουν εκτός επιλογών.

Source