Διπλά πρότυπα στη συμφωνία απορρήτου του WhatsApp

Το WhatsApp, μια από τις πιο αμφιλεγόμενες εφαρμογές στον κόσμο, θα εφαρμόσει διπλά πρότυπα. Δυστυχώς, οι χρήστες στην Τουρκία με Ευρωπαίους χρήστες θα έχουν την ίδια μεταχείριση κατά την κοινή χρήση δεδομένων με το Facebook. Πώς λοιπόν το Facebook έλαβε μια τέτοια απόφαση; Όπως ίσως θυμάστε, η εταιρεία Facebook είπε ότι ορισμένα δεδομένα θα κοινοποιηθούν μαζί του.

Κατά συνέπεια, οι χρήστες του WhatsApp θα κοινοποιήσουν επίσης ορισμένα από τα δεδομένα τους στο Facebook. Επιπλέον, αυτό που συνέβη δεν σταμάτησε εκεί. Ξεκίνησε μια ολοκαίνουργια συζήτηση.

Η απόφαση για κοινή χρήση δεδομένων σχετικά με το WhatsApp πυροδότησε σκληρές συζητήσεις. Κατά συνέπεια, το WhatsApp δεν θα κοινοποιεί δεδομένα μόνο σε “χώρες της ΕΕ”. Η εταιρεία θα κοινοποιήσει ορισμένα στοιχεία εκείνων που ενέκριναν τη συμφωνία εμπιστευτικότητας στις 8 Φεβρουαρίου 2021 με εταιρίες Facebook και Facebook.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Δεν θα ζητηθεί από τους χρήστες του WhatsApp σε ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι, οι Ευρωπαίοι δεν θα κοινοποιήσουν τα δεδομένα τους στο Facebook. Όμως οι χρήστες μοιράζονται δεδομένα με την εταιρεία Facebook στην Τουρκία. Αυτή η κατάσταση θα προκαλέσει διπλά πρότυπα. Λοιπόν, τι δεδομένα θα μοιράζονται οι χρήστες του WhatsApp με το Facebook;

Πληροφορίες λογαριασμού, μηνύματα, σύνδεσμοι, πληροφορίες κατάστασης, δεδομένα συναλλαγών και πληρωμών, υποστήριξη πελατών και άλλες επικοινωνίες, πληροφορίες χρήσης και εγγραφής θα καταγράφονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από το Facebook. Επιπλέον, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα τοποθεσίας σας.

Γερμανία, Ανδόρα, Αυστρία, Αζόρες, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γουαδελούπη, Κροατία, Κάτω Χώρες, Ιρλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ιταλία, Ισλανδία, Κανάριοι Νήσοι, Οι χρήστες του WhatsApp σε χώρες όπως η Κύπρος δεν θα κοινοποιούν δεδομένα. Αυτό το διπλό πρότυπο έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες αντιπαραθέσεις. Πώς αξιολογείτε λοιπόν αυτήν την κατάσταση;

Ο γιατρός με το εμβόλιο κοροναϊού πέθανε: Εδώ είναι η αιτία θανάτου!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΕΤΑΙΡΟΣ  Η αξιοσημείωτη κοινή χρήση του αδελφού της όμορφης ηθοποιού! Η αξιοσημείωτη κοινή χρήση του αδελφού της όμορφης ηθοποιού!
Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία ο καθένας είναι περίεργοςΕδώ είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία ο καθένας είναι περίεργος
Πώς να διαγράψετε λογαριασμό Wattpad;  Εδώ είναι τα μόνιμα βήματα κλεισίματος λογαριασμού!Πώς να διαγράψετε λογαριασμό Wattpad; Εδώ είναι τα μόνιμα βήματα κλεισίματος λογαριασμού!

.Source