Διπλό κουαρτέτο με Καμπέτσι για τον Παναθηναϊκό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Παναθηναϊκός πήρε το χρυσό με τρεις πόντους στο “Κλημεντής Βικελίδης” του Άρη, κερδίζοντας 1-0 σε ένα παιχνίδι που θυμίζει τον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η εικόνα ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, νικώντας την ΟΑΚΑ με το ίδιο σκορ. ,

Στο Clementis Wickelidis, ο Campetsis ուդ Diudis υπέγραψε τους Πράσινους στη νίκη, ο οποίος στη συνέχεια κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά, μειώνοντας την απόσταση από τον Άρη, ο οποίος ετοίμασε το τρίτο τζελ στη σειρά, πέντε φορές.

Ο Laszlo Bologna έπαιξε με μερικές αλλαγές στη σειρά the επιθετικό τρίο: Campetsis, Emanuilidis և Ioannidis, με τα δύο πρώτα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για πρώτη φορά. Πριν ο Maurizio επέστρεψε επίσης στην αρχική σύνθεση μετά τον coronavirus.

Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, είχε πέντε αλλαγές στην ομάδα του λόγω του αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, χάρη στις προσπάθειες του Άκη Μάντζιου να αναπνέει νέα ζωή στην ομάδα του.

Ήρθε με το μάταιο KAMBESI

Στις 9, στο παιχνίδι με την Καμπέτση, ο “Παναθηναϊκός” κατάφερε να σκοράρει. Ο 21χρονος επιθετικός δικαιολόγησε τον προπονητή του δίνοντάς του το αρχικό άλογο, άνοιξε το σκορ με κοντινή απόσταση, σημείωσε γκολ μετά τον Απρίλιο του 2019, οδηγώντας την ομάδα του στο σκορ.

Ο Άρης ξύπνησε μετά από ένα γρήγορο γκολ και άρχισε να απειλεί το σπίτι του Παναθηναϊκού, ο οποίος περνάει αρκετούς τελικούς μέσω των «πράσινων». Απέναντί ​​του, ωστόσο, ήταν ο Σωκράτης Διόδης, ο οποίος έκπληκτος για να δείξει γιατί άξιζε μια θέση στην εθνική ομάδα της Ελλάδας μετά την παραδοχή εντός τριών γκολ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο DIUDIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντζιος αντικατέστησε τον Μάνο με τον Λόπετ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με ελληνικό εγώ, ο Έλληνας επιθετικός άρχισε να απειλεί το σπίτι του Παναθηναϊκού, αλλά ο Διούδης ήταν και πάλι εκεί, δείχνοντας ότι δεν θα σκόραρε κανένα γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι Πράσινοι έπρεπε να απειλήσουν το σπίτι του Άρη από το 9ο λεπτό, βρήκαν δύο καλές στιγμές με τον Emanuilidis և Velet σε λίγα λεπτά. Στο πρώτο μεγάλο εντυπωσιακό σλάλομ, ο Siambanis δεν είπε, ενώ ο Ισπανός έδειχνε γιατί έπαιζε ως αμυντικός και όχι ως επιθετικός με χαμένη ευκαιρία από μικρή απόσταση.

Ο ΑΡΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Εφημερίδες του

Ο Άκης Μάντζιος πέταξε όλα τα χαρτιά του στον αγώνα, βάζοντας τον Σίλβα, ο οποίος απειλούσε επίσης το γκολ του Ντίντι, αλλά μπορούσε να δει πώς ο Έλληνας τερματοφύλακας είπε όχι όταν απειλούσε το γκολ.

Οι Πράσινοι, που ήταν αργοί για να κάνουν τις αλλαγές τους μετά το 75, άρχισαν να κρατούν την μπάλα μακριά από το σπίτι և 1-0 για να περάσει εύκολα τον ομιλητή Aris, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 τελικούς αλλά μόνο τέσσερις. να επικεντρωθεί

Πηγή: sport24.gr

Source