Διόρθωση. Ρίξτε μια ματιά στο έργο με την Katsarava և να γυρίσει

Τώρα είναι σοβαρό ότι η Nika Katsarava δεν θα παίξει στην τρέχουσα σεζόν, η οποία είναι μια προοπτική που επηρεάζει προφανώς το μέλλον του.

Ο Γεωργιανός επιθετικός δανείστηκε από τον Ανόρθωση στον Λεχ Πόζναν, αλλά εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από τραυματισμό στον αγώνα του ομίλου του Europa League εναντίον της Μπενφίκα (σημειώθηκε από τον Otamendi της Αργεντινής)

Ο παίκτης της λέσχης αποφάσισε να πάει σε μια συντηρητική λύση θεραπείας δύο μήνες αργότερα. Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημοσίευση στο κρυστάλλινο σπορ, η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε όπως αναμενόταν, և Ο Κατσαράβαν θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη (7/1).

Το pin θα διορθώσει το πρόβλημα, αλλά πιθανότατα θα αφήσει τον ψηλό επιθετικό εκτός γηπέδου μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21. Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, οι πιθανότητες αγοράς του Lech Poznan από την Ανόρθωση ελαχιστοποιούνται αυτόματα, με βάση τη δυνατότητα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το σημείο απόκτησης του 26χρονου Ace από την Πολωνία κυμαίνεται από 200.000 έως 250.000 ευρώ (ανάλογα με την επίτευξη ορισμένων στόχων), είναι πολύ αμφίβολο εάν ο Lech θα αποφασίσει να τους δώσει στον παίκτη που θα γίνει επτά το επόμενο καλοκαίρι. μήνες μακριά από τη δράση.

Source