Δοκιμάστε τη θεωρία των μαθητών ակի ουίσκι στο τραπέζι των διακοπών

Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε μια εκτεταμένη έκδοση του παραδοσιακού σουρεαλιστικού “οικογενειακού τραπεζιού”.

Φέτος, φυσικά, η Πρωτοχρονιά είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή σε σχέση με το παρελθόν, όταν η περίοδος των διακοπών ήταν συνυφασμένη με πολλούς επισκέπτες, αγκαλιές, φιλιά, τρελά πάρτι ως επισκέπτης ή διοργανωτής. Όλοι θα «δούμε» το σχέδιο διακοπών του 2020 σε μια πιο φιλική προς την οικογένεια έκδοση, καθώς είναι δυνατόν για εμάς և να διατηρήσουμε τις οικογένειές μας ασφαλείς. Και ναι, πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα περάσετε αυτό το νέο έτος με τον θείο σας Κώστα, ο οποίος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα.

Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε τα ως ενέργειες που πρέπει να κάνετε σε τακτική βάση. Η δυνατότητα να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο τους συγγενείς, τους φίλους σας, να ζήσετε την εκτεταμένη έκδοση του παραδοσιακού σουρεαλιστικού «οικογενειακού τραπεζιού», να γελάσετε, να διαφωνήσετε, να ενθουσιαστείτε, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε ανά πάσα στιγμή.

Σχέδιο… Ιστορικό Χριστουγεννιάτικα τραγούδια Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονται από τον Frank Sinatra από τον Michael Buble, η μυρωδιά του φαγητού της μαμάς διαπερνά τη μύτη σας, κρατάτε στα χέρια σας τη δική σας «προστασία» – ένα υπέροχο ποτό που ρυθμίζει τη διάθεσή σας. : προετοιμάζεται να “αντιμετωπίσει” κάθε πρόκληση της ημέρας. Ένας συνδυασμός «βασικών» συστατικών με την οικογένεια Սուրբ Χριστούγεννα նդ Πρωτοχρονιά: για να μεγιστοποιήσετε τη συναισθηματική εμπειρία που προσφέρει η περίοδος των διακοπών.

Και καθώς η οικογένεια παίρνει τη θέση τους στο τραπέζι, και όλοι προσπαθούν να καθίσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο επάγγελμα της μητέρας τους, είναι καιρός ο θείος Κώστας να ξεκινήσει το μονολόγιό του, εμπλουτισμένο από τον ορισμό της γεύσης, τη θεωρία αυτής της θεωρίας. Οι εκλογές συνδέονται άρρηκτα με το προφίλ κάθε ατόμου, γι ‘αυτό και είναι διαφορετικοί. Η σοφία είναι ότι κανείς δεν θέλει να μπει σε βαθιές συζητήσεις με τον θείο τους, αλλά φέτος το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ειδικά επειδή υπάρχουν τόσες πολλές νόστιμες επιλογές γύρω από το τραπέζι των διακοπών – φαγητό, ποτό – το καλύτερο είναι να κάνουμε τη θεωρία πρακτική.

Έτσι, σύμφωνα με τον θείο Κόστα, το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι μια συνεχής παράδοση που κρύβει πολλές γεύσεις, είναι διαφορετικές για τον καθένα μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μου αρέσει η ζύμη της μαμάς μου, αλλά όχι η ζύμη της θείας μου, γιατί το κάνει διαφορετικά. Η συζήτηση οδηγεί στην εξεύρεση της τέλειας γεύσης ουίσκι, το οποίο φέτος επιλέχθηκε ως το κύριο ποτό που θα συνοδεύει το μαγειρευτό και αρωματικό φαγητό της μαμάς. Γιατί ουίσκι; Επειδή είναι ένα ποτό που, εκτός από την ικανότητα να ταιριάζει με το φαγητό, «έχει γεύση σαν τα Χριστούγεννα».

Καθώς προχωρά η συζήτηση, συμφωνούμε (εκπληκτικά) με τον θείο ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική γεύση για ουίσκι. Αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα των διαφορετικών επιλογών στο τραπέζι. Για μερικούς, η γεύση του ουίσκι πρέπει να ταιριάζει με τα πικάντικα χαρακτηριστικά և φρουτώδεις νότες. Για άλλους, πρέπει να είναι λεπτό, ευχάριστο ή εκκεντρικό: τολμηρό. Από τη θετική πλευρά, ο θείος Κώστας, προκειμένου να αποδείξει τη θεωρία του, επέλεξε να το φέρει στο τραπέζι των διακοπών. Jameson Ιρλανδικό ουίσκι, η οποία προσφέρει և συνδυάζει χαρακτηριστικά για κάθε μια από τις απαιτητικές παλέτες μας.

Στο Eamson ενσαρκώνει τα πνεύματα των ανθρώπων του θάρρους, της κυριαρχίας και της συλλογικής εκτίμησης της γεύσης που είναι αφοσιωμένοι στα ιδανικά της ιρλανδικής ουίσκι ՝ τη μοναδική τους ταυτότητα, δημιουργώντας έτσι διαφορετικές γεύσεις για διαφορετικά γούστα.

Η χαρακτηριστική απαλότητα του Eamson που απολαμβάνουμε γύρω από το τραπέζι των διακοπών είναι το αποτέλεσμα της τριπλής απόσταξης σε παραδοσιακούς αποστακτήρες ουίσκι. Το εκκεντρικό και τολμηρό Jameson Caskmates Stout, με το οποίο ο θείος μας μας προκαλούσε, βασίζεται στη γεύση του Jameson Original, αλλά με την προσθήκη πράσινων μήλων, αχλαδιών, ασβέστη, καθώς και μαλακών μπαχαρικών, πράσινου τσαγιού, φουντουκιών και γάλακτος. Λιχουδιές σοκολάτας , ενώ στο Caskmates IPA, οι λύκοι – τα εσπεριδοειδή είναι έντονα – συνοδεύονται από γλυκές νότες από πικάντικα: βότανα. Το φινίρισμα του είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών φρούτων με τη βασική δομή του κριθαριού, που παρέχουν ένα μοναδικά ομαλό αποτέλεσμα.

Και καθώς το σουρεαλιστικό περιβάλλον γύρω από το οικογενειακό τραπέζι τελειώνει, όπου με την έκπληξη της οικογένειας, ο θείος Κώστας βοήθησε όλους να βρουν τις γεύσεις τους: Τζέιμς Άμσον Κύπρος οργάνωσε τη «οικογενειακή» σκηνή του, η οποία ακολουθεί στο βίντεο ως μέρος της εκστρατείας «Taste is for it», βοηθώντας τους συμμετέχοντες να «εξερευνήσουν» τις προτιμήσεις τους.

https://www.youtube.com/watch?v=3gnxaC7onB4:

Επίσημος αντιπρόσωπος և εισαγωγέας Τζέιμς Άμσον Ιρλανδικός: Ουίσκι:, καθώς και όλες τις μάρκες της Περνόντ Ρικάρ Στην κυπρο Ρυθμός: Αναψυκτικά: Κύπρος,

#Έιμς Έμσον #πιείτε ανεύθυνα

Source