Δοκιμαστική εκστρατεία των Mehmet Saydam και Mustafa Bulutoğluları: Yenierenk

Στο πλαίσιο της δοκιμαστικής εκστρατείας PCR που ξεκίνησαν οι επιχειρηματίες Mehmet Saydam και Mustafa Bulutoğluları, άρχισαν να γίνονται δωρεάν δοκιμές PCR χθες στο Dipkarpaz και στα περίχωρά της.

Ο δήμαρχος Yenierenköy Emrah Yeşilırmak ανακοίνωσε ότι και οι 406 δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν χθες στην περιοχή ήταν αρνητικές.

Ο Yeşilırmak δήλωσε ότι και οι 717 δοκιμές PCR που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν αρνητικές. Σημείωσε ότι οι χώροι εργασίας, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στην υγεία, η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, οι κτηνίατροι, οι κοινωνικές υπηρεσίες, το Τμήμα Γεωργίας, το Τηλεφωνικό Γραφείο, το Εργοστάσιο Γάλακτος, το Εργοστάσιο Καπνού, οι συνεταιρισμοί πραγματοποιήθηκαν σε συνολικά 12 χωριά.

Ο Yeşilırmak δήλωσε ότι τα αποτελέσματα του ελέγχου έδειξαν ότι η περιοχή ήταν καθαρή και ότι δεν υπήρχε εσωτερική μόλυνση και ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για τη σάρωση της περιοχής.

Ο Yeşilırmak ευχαρίστησε επίσης τους επιχειρηματίες Mehmet Saydam και Mustafa Bulutoğluları για τη δωρεά των δοκιμών PCR στην περιοχή χθες.

Ο Yeşilırmak δήλωσε στη δήλωση του τα εξής:

.Source