Δολάριο και ευρώ πόσα TL; Τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες στις 10 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την ανακοίνωση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Naci Ağbal ότι δεν θα γίνει μείωση των επιτοκίων, η αισιόδοξη ατμόσφαιρα στις αγορές συνεχίζεται. Ενώ η πολιτική της τράπεζας να συσσωρεύει αποθεματικά σε ξένο νόμισμα έχει λάβει θετική απόδοση, οι τιμές του δολαρίου και του ευρώ εξακολουθούν να παραμένουν σταθερές.

ΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TL; ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ?

Στην ελεύθερη αγορά, το δολάριο άλλαξε κατά 0,18 από το προηγούμενο κλείσιμο. Από τις 09.02 η ώρα, ένα δολάριο αγοράζεται στα 7.0657 και πωλείται στα 7.0726 TL.

Δολάριο και ευρώ πόσα TL;  Τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες για τις 10 Φεβρουαρίου 2021

ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩ;

Το ευρώ άλλαξε κατά 0,47 τοις εκατό σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα. Η τιμή αγοράς ευρώ είναι 8,5719 TL και η τιμή πώλησης είναι 8,5816 TL.

Δολάριο και ευρώ πόσα TL;  Τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες στις 10 Φεβρουαρίου 2021

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΛΙΙ ΠΩΛΗΣΗ

7.0620 7.0657 USD

8.5673 ευρώ 8.5767

9,7637 £ 97769 £

Ελβετικό φράγκο 7.9244 7.9455

ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TL; ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η συναλλαγματική ισοτιμία δολαρίου αγοράζεται σήμερα στα 7.0670 λίρες και ανοίγει στις 7.0690 λίρες. Η τιμή πώλησης του δολαρίου στο χθεσινό κλείσιμο ήταν 7.000 λίρες. (Οι τιμές αλλάζουν αμέσως)

Οι πολίτες είναι επίσης μπερδεμένοι!  Το δολάριο και το ευρώ βρίσκονται σε πτώση!

Κατά το άνοιγμα των αγορών, το ευρώ αγοράστηκε στις 8.57 λίρες και η τιμή πώλησης καθορίστηκε ως 8,5720 λίρες. Στο χθεσινό κλείσιμο, η τιμή πώλησης του ευρώ ήταν 8.5820 λίρες. (Οι τιμές αλλάζουν αμέσως)

Πόσο είναι ένα δολάριο;  Πόσο είναι 13 Οκτωβρίου 2020 $;  Τι συμβαίνει στο δολάριο, σχόλια ειδικών;

ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ | ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩ | ΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΩΡΑ;

Υπάρχει μια άμεση αλλαγή στις τιμές ξένου νομίσματος. Εδώ είναι η τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία στις τράπεζες …

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι τιμές αγοράς και πώλησης δολαρίου / TL στις τράπεζες την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Δολάριο και ευρώ πόσα TL;  Τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες στις 10 Φεβρουαρίου 2021

Οι τιμές αγοράς και πώλησης ευρώ στις τράπεζες την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Δολάριο και ευρώ πόσα TL;  Τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες στις 10 Φεβρουαρίου 2021

Ατζέντα των αγορών

Ο δείκτης BIST 100, ο οποίος κέρδισε 0,60 τοις εκατό με τις ενισχυμένες αγορές τραπεζικών αποθεμάτων χθες, ολοκλήρωσε την ημέρα στις 1.544.05 μονάδες. Η μέση απόδοση των τραπεζικών μετοχών ήταν 2,40%. Το δολάριο / TL, το οποίο κυμάνθηκε χθες στη ζώνη των 7.06-7.14, διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 7.0660 στο άνοιγμα της διατραπεζικής αγοράς σήμερα.

Οι αναλυτές δήλωσαν ότι θα ακολουθηθούν οι εξελίξεις σχετικά με το πακέτο υποστήριξης στις ΗΠΑ και τα μακροοικονομικά δεδομένα που θα ανακοινωθούν και ότι η ομιλία που θα δώσει ο πρόεδρος της Fed Powell στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το New York Economic Club βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτές.

Στη σημερινή ατζέντα δεδομένων, οι αναλυτές δήλωσαν ότι ο πληθωρισμός είναι εμφανής στη Γερμανία και τις ΗΠΑ με στατιστικά στοιχεία για την εγχώρια εργασία, και τεχνικά, τα επίπεδα 1,550 και 1,570 βρίσκονται στη θέση αντίστασης και 1,505 μονάδες στο δείκτη BIST 100.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ;

Το δολάριο είναι είτε το όνομα του νομίσματος είτε μέρος του νομίσματος σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο. Το όνομα του νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ταϊβάν, του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, της Νέας Ζηλανδίας, της Λιβερίας, της Τζαμάικα και της Ναμίμπια περιέχει τη λέξη “Δολάριο” (όπως το Δολάριο Αυστραλίας). Το δολάριο ΗΠΑ είναι το επίσημο νόμισμα στο Ανατολικό Τιμόρ, τον Ισημερινό, το Ελ Σαλβαδόρ, τις Ομοσπονδιακές Πολιτείες της Μικρονησίας, τα Νησιά Μάρσαλ, το Παλάου, την Καραϊβική Ολλανδία και τον Παναμά (σε τραπεζογραμμάτια). Συνήθως 1 δολάριο είναι 100 σεντ.

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου Πόση ήταν η ισοτιμία δολαρίου σήμερα;  Πόσο είναι η ισοτιμία ευρώ σήμερα;

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΟΥ

Στις 15 Ιανουαρίου 2520, το Τσεχικό Βασίλειο της Βοημίας άρχισε να κόβει χρήματα από ασήμι που εξορύσσεται από τον Joachimsthal. Αυτά τα νομίσματα ονομάζονταν Joachimsthaler, για λίγο. Αυτή η ονομασία πέρασε σε άλλες γλώσσες με διαφορετικούς τρόπους, όπως ψηλότερο, ταλάρ, τόλμη, δολάριο. Η συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή “δολάριο” έχει περάσει από τα Αγγλικά στα Ολλανδικά.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

Το σύμβολο $ δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1770 ως το μικρό “s” πάνω από το “p” ως συντομογραφία για το ισπανικό αμερικανικό πέσο (ισπανικό δολάριο). Αργότερα, σταδιακά άλλαξε σχήμα και έγινε $ και αυτό το σύμβολο έγινε το σύμβολο του αμερικανικού δολαρίου.
Σήμερα, όταν σκέφτεστε τα δολάρια, το πρώτο αμερικανικό δολάριο έρχεται στο μυαλό ότι το δολάριο είναι ένα σημαντικό μέρος της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματιστηρίων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ;

Το ευρώ με το σύμβολο € και ο κωδικός EUR είναι η ζώνη του ευρώ που αποτελείται από Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία και η Ελλάδα. είναι το επίσημο νόμισμα. Εκτός από αυτές τις χώρες, το ευρώ κυκλοφορεί επίσης στην Ανδόρρα, το Μονακό, τον Άγιο Μαρίνο και το Βατικανό, που δεν βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το νόμισμα ευρώ χρησιμοποιείται από 334 εκατομμύρια Ευρωπαίους σύμφωνα με τα στοιχεία του 2013.

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου Πόση ήταν η ισοτιμία δολαρίου σήμερα;  Πόσο είναι η ισοτιμία ευρώ σήμερα;

Το ευρώ, το όνομα του κοινού νομίσματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθορίστηκε επίσημα στις 16 Δεκεμβρίου 1995. Κέρματα και τραπεζογραμμάτια ευρώ τέθηκαν επίσης σε κυκλοφορία την 1η Ιανουαρίου 2002. Το ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αποθεματικό νόμισμα στον κόσμο και το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο νόμισμα. Το δολάριο βρίσκεται στην πρώτη θέση και στις δύο αυτές κατηγορίες. Όσον αφορά την αξία, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2013, το ευρώ είναι το νόμισμα με την υψηλότερη συνολική αξία. Πράγματι, σύμφωνα με το ΑΕΠ του ΔΝΤ το 2008 και τα στοιχεία ισοτιμίας της ημέρας αγοράς, η ζώνη του ευρώ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

.Source