Δολοφονία για τον θάνατο του Elshaify

πανό8

Αχμέτ UÇAR

Η αιτία του θανάτου θα προσδιορίσει … Ιατροδικαστής Ειδικός Dr. Στην αυτοψία που διενήργησε ο İdris Deniz, καθορίστηκε ότι η καρδιά του θύματος και ο δεξιός πνεύμονας υπέστησαν ζημιές και συνθλίβονται λόγω πίεσης, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τις έρευνες, ανέφερε η αστυνομία ότι ο ύποπτος AYKH είχε κάνει ένα τηλέφωνο τηλεφωνήστε με τον πατέρα του αποθανόντος την προηγούμενη και κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο ύποπτος Είπε ότι εντοπίστηκε ότι πέρασε η ομιλία ότι η AMBH ήταν στο σπίτι.

Η αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε για τον ύποπτο θάνατο του Saifeldin Khairt Mohamed Elshaify στις 5 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία επεκτείνεται.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ύποπτοι AYKH και AMBH, που θεωρήθηκαν ύποπτοι για το θάνατο του Elshaify, συνελήφθησαν και έφεραν ενώπιον του δικαστηρίου χθες και ελήφθη εναντίον τους ένα τριήμερο ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία, η οποία μετέφερε τα γεγονότα του ζητήματος στο δικαστήριο, ο ειδικός ιατροδικαστικής Dr. Είπε στην αυτοψία που έκανε ο İdris Deniz στον αποθανόντα, ότι είχε προκαλέσει και συνθλίψει την καρδιά και τον δεξί του πνεύμονα λόγω πίεσης, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου θα καθοριζόταν από εξετάσεις. Τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη επί του θέματος, καθορίστηκε ότι ο ύποπτος AYKH είχε πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση με τον πατέρα του αποθανόντος την προηγούμενη ημέρα και αποφασίστηκε ότι υπήρχε ομιλία σε αυτήν τη συνάντηση στην οποία βρισκόταν ο ύποπτος AMBH σπίτι την ημέρα του συμβάντος, και υπογράμμισε ότι οι ύποπτοι ενδέχεται να εμπλέκονται στο περιστατικό θανάτου.

Ο λοχίας της αστυνομίας Cemil Özalkım έδωσε ορκωτή μαρτυρία κατά την ακρόαση κράτησης ενώπιον του δικαστή Temay Sağer στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

πανό134

Ο Özalkım δήλωσε ότι μεταξύ 3 – 5 Φεβρουαρίου 2021, ο Saifeldin Khairt Mohamed Elshaify πέθανε στην κρεβατοκάμαρα της κατοικίας του και ο νεκρός πέθανε στη Λευκωσία Dr. Ο Burhan Nalbantoğlu σημείωσε ότι το κρατικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2021, μεταξύ 10.00-11.00, Ειδικός Ιατροδικαστικής Dr. Ο Özalkım δήλωσε ότι η αυτοψία πραγματοποιήθηκε από τον İdris Deniz και έγινε κατανοητό ότι το θύμα υπέστη ζημιά και σύνθλιψη λόγω της πίεσης στην καρδιά και στο δεξί πνεύμονα, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου του νεκρού θα καθοριστεί ως αποτέλεσμα των εξετάσεων. .

Ο Özalkım επεσήμανε ότι ήταν αποφασισμένο ότι ο πατέρας του θύματος Khairt Elshaify και ο ύποπτος που ονομάζεται AYKH πραγματοποίησαν τηλεφωνική κλήση μεταξύ 8 και 9 Φεβρουαρίου 2021 ως μέρος της έρευνας και στην εν λόγω ομιλία, αποφασίστηκε ότι έγινε διάλογος που ο ύποπτος που ονομάζεται AMBH ήταν παρών στην κατοικία.

Σημειώνοντας ότι οι ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη Λευκωσία σύμφωνα με την εκκρεμούσα απόφαση που ελήφθη από το δικαστήριο, ο Özalkım δήλωσε επίσης ότι πληροφορήθηκε ότι δύο ακόμη άτομα ήταν παρόντα στην κατοικία την ημέρα του συμβάντος.

Ο Özalkım τόνισε ότι η έρευνα συνεχίζεται, ότι οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν στα τηλέφωνα των υπόπτων, ότι υπάρχουν ενδείξεις με τα άτομα που αναζητούνται και ότι αναμένεται το αποτέλεσμα της αυτοψίας του αποθανόντος και ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση οι ύποπτοι για 3 ημέρες.

Ο δικαστής Temay Sağer, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, έδωσε εντολή κράτησης 3 ημερών εναντίον των υπόπτων, έτσι ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

Source