Δολοφονία ύποπτος για ύποπτο θάνατο στο Gonyeli: Συνελήφθησαν δύο άτομα!

Υποψία δολοφονίας σε ύποπτο θάνατο στο Gonyeli: Συνελήφθησαν δύο άτομα!

Η υπόνοια δολοφονίας διερευνάται για τον ύποπτο θάνατο στο Γκέινελι … Συνελήφθησαν δύο άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτοι στο συμβάν.

Δολοφονία ύποπτος για ύποπτο θάνατο στο Gonyeli: Συνελήφθησαν δύο άτομα!

Η αστυνομία που διερευνά τον θάνατο του 21χρονου Κ. Μοχάμεντ Ελσάφι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου στο Γκένελι, επικεντρώθηκε στην πιθανότητα δολοφονίας.

Στην αυτοψία του νεκρού, μετά από «σύνθλιψη και καταστροφή στο στήθος ως αποτέλεσμα πίεσης», καθώς και ίχνη ξυλοδαρμού και βίας και στα δύο χέρια, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα με την κατηγορία «δολοφονίας ως αποτέλεσμα βαριάς αμέλειας» “και τους έφερε ενώπιον δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο αστυνομικός λοχίας Cemil Özalkın, ο οποίος έδωσε ορκωτή μαρτυρία στο δικαστήριο, δήλωσε ότι τα τηλέφωνα και των δύο κρατουμένων θα εξεταστούν και ότι υπάρχουν ηχογραφήσεις κάμερας που πρέπει να εξεταστούν χωριστά και απαιτούν 3 ημέρες κράτησης και για τα δύο άτομα για σκοπούς έρευνας.

Ο ανώτερος δικαστής Temay Sağer διέταξε επίσης ότι οι ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση αστυνομίας για τρεις ημέρες προκειμένου να διεξαγάγουν την έρευνα με ασφάλεια.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source