“Δουλεύουμε με όλη μας τη δύναμη για το Bafra μας”

Ζητήθηκε η γνώμη του επενδυτικού προγράμματος Science Works που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Bafra σε ολόκληρη την περιοχή το καλοκαίρι του 2021.

Ζητήθηκε η γνώμη του επενδυτικού προγράμματος Science Works που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Bafra σε ολόκληρη την περιοχή το καλοκαίρι του 2021.

Στη συνάντηση, υπό την προεδρία του δήμαρχου Hamit Kılıç, παρακολούθησαν ο επικεφαλής του τμήματος επιστημονικών υποθέσεων του δήμου Samsun Metin Köksal, ο αναπληρωτής δήμαρχος του δήμου Bafra Ahmet Tokgöz και ο διευθυντής επιστημονικών υποθέσεων του δήμου Bafra Gökhan Ünal Κάνοντας αξιολογήσεις μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος της Bafra Hamit Kılıç είπε, “Ως δήμος της Bafra, προσπαθήσαμε να παράγουμε υπηρεσίες και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της περιοχής μας το 2020, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετώπιζαν προβλήματα πανδημίας. Σήμερα, με τη συμμετοχή του Samsun Ο επικεφαλής του Τμήματος Επιστημών Υποθέσεων του Μητροπολιτικού Δήμου Metin Köksal, πραγματοποιήσαμε μια διαβούλευση για τα έργα που θα εκτελέσουμε στις κεντρικές και αγροτικές γειτονιές μας κατά τη θερινή περίοδο του 2021. Ας είναι οι αξιότιμοι άνθρωποι μας καλοί.

Επιπλέον, ο δήμαρχος της Μπάφρα Χάμιτ Κιλίτ υπέβαλε συλλυπητήρια στις οικογένειες του πρόσφατα αποθανόντος βετεράνου της Κύπρου İsmail Sönmez και του βετεράνου του καθήκοντος, Γκάζι Έρκεν, και εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την υπομονή του.

Δήμαρχος Kılıç:

Source