Δρόμος της Άγκυρας αντί για Uluyol σε μέσα μαζικής μεταφοράς στη Bursa – Bursa News – Region News

Ενώ η γραμμή T1 τέθηκε σε αναστολή στο πλαίσιο των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν σε 3 στάδια για την ενσωμάτωση της γραμμής T2 στη γραμμή T1 που κατασκευάστηκε από τον μητροπολιτικό δήμο Bursa, η διαδρομή των οχημάτων δημόσιας μεταφοράς που χρησιμοποιούν την οδό Uluyol άλλαξε τον δρόμο της Άγκυρας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Μητροπολιτικός Δήμος Προύσας Οι εργασίες στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση των ελλειπόντων παραγωγών της γραμμής τραμ του Κεντρικού Τραμ, η οποία προβάλλεται σύμφωνα με τους στόχους της ύφανσης της πόλης με σιδερένια δίχτυα, συνεχίζονται γρήγορα.

Έχει προγραμματιστεί να ενσωματωθεί η γραμμή Τ2 με συνολικό μήκος 9 χιλιάδες 445 μέτρα με 11 σταθμούς στη γραμμή Τ1 σε 3 στάδια.

Στο πρώτο στάδιο των εργασιών, θα γίνει η συναρμολόγηση ζευκτόντων και η κατασκευή στύλων. Σε αυτό το πλαίσιο, η περιοχή Kıbrıs Şehitleri Caddesi, η οποία συνδέεται με την οδό Κωνσταντινούπολης, έχει κλείσει για κυκλοφορία το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021. Οι πτήσεις γραμμής T1 τέθηκαν σε αναστολή λόγω των εργασιών.

Η διαδρομή άλλαξε

Από την άλλη πλευρά, λόγω μελετών Ουλουολάνταν Η διαδρομή των δημοτικών λεωφορείων που ήρθαν (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) και επέστρεψαν στο Gençosman και την Άγκυρα (Λεωφόρος Ulubatlı Hasan) επίσης άλλαξε. Επιστρέφοντας από τον Uluyol στον Gençosman και τον δρόμο της Άγκυρας, η γραμμή 38 θα χρησιμοποιεί την Ankara Road αντί για την Uluyol. 36, 18 / İ, 19 / A, 19 / İ, S / 1, 15 / A, 5 / A και 17 / A δημόσια μέσα μεταφοράς που επιστρέφουν από Uluyol προς Gençosman – Ulubatlı Hasan Boulevard Darmstad Street – Stadium Street – Merinos It will χρησιμοποιήστε τη διασταύρωση – Δρόμος της Άγκυρας – Διαδρομή πλατείας City Square

Source