Δρ. Ο Cemal Mert, αξιωματούχος του δήμου της Αμμοχώστου «ψεύτικο με το λογαριασμό

Στους λογαριασμούς νερού που ετοίμασε ο Δήμος Αμμοχώστου για τους συνδρομητές του, ισχυρίστηκε ότι ο υπεύθυνος αξιωματικός ετοίμασε τιμολόγια χωρίς να ελέγξει τον πάγκο από το γραφείο και έκανε πλαστογραφία.

Δρ. Ο Cemal Mert, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τιμολόγιο και φωτογραφίες μετρητή, ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν 30 τόνοι νερού χωρίς να εισαχθούν οι πληροφορίες πρώτης και τελευταίας χωρητικότητας για λίγο και ότι το τιμολόγιο ετοιμάστηκε στο γραφείο από το προσωπικό με τον κωδικό αριθμός 610 και ο λογαριασμός νερού πλαστά.

Δρ. Στην ανάρτησή του, ο Mert δήλωσε επίσης ότι το τέλος αποχέτευσης αντικατοπτρίζεται στον λογαριασμό στην κατοικία της περιοχής akanakkale, παρόλο που δεν είναι συνδεδεμένοι με την αποχέτευση, και ότι έλαβαν την απάντηση “Υπήρξε ένα λάθος” κατά την κοινοποίηση της κατάστασης στην δήμος, και ότι τίποτα δεν άλλαξε παρά το γεγονός ότι διορθώθηκε.

“ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ!”

Στην ανάρτησή του, “Ως συνδρομητής που χρησιμοποιεί το πολύ 10 τόνους νερού για τους χειμερινούς μήνες για χρόνια, ανακαλύψαμε ότι 30 τόνοι νερού γράφονταν συνεχώς χωρίς να διαβάσουμε το μετρητή και ξεκινήσαμε να ερευνούμε και εμείς είδα ότι υπάρχει πλαστογραφία στο νομοσχέδιο, “είπε ο Δρ. Ο Mert είπε, “30 τόνοι λογαριασμών νερού εκδίδονται συνεχώς πριν από την εγγραφή της πρώτης και της τελευταίας χωρητικότητας. Και σύμφωνα με αυτόν, παρόλο που δεν είμαστε συνδεδεμένοι με την αποχέτευση, το τιμολόγιο προστίθεται επίσης στην αποχέτευση. Ζητήσαμε από το σχετικό τμήμα του δήμου σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ο αναγνώστης συνεχίζει να εκδίδει ψεύτικα τιμολόγια. Χωρίς να ενοχλεί να διαβάσει το μετρητή και στο γραφείο. Παρόλο που έχουμε τόσα προπληρωμένα χρήματα νερού μέσα (έχουμε πληρώσει για περίπου 4-5 μηνιαίους λογαριασμούς αυτόν τον μήνα, είναι πλέον απαραίτητο να αποκρυπτογραφηθεί αυτή η ληστεία. Κάλεσε τον δήμαρχο İsmail Arter στο καθήκον.

Δρ. Ο Cemal Mert χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του:

«Στην προσοχή των πολύτιμων ανθρώπων της Αμμοχώστου.

Ο αξιωματικός του δήμου, ο κωδικός αναγνώστης αριθμός 610, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάγνωση μετρητών στην περιοχή Çanakkale, κάθεται σε ένα γραφείο για μήνες και προσποιείται ότι διαβάζει έναν μετρητή από καρδιάς, θέτοντας τον πολίτη σε κίνδυνο. Ως συνδρομητής που χρησιμοποιεί το πολύ 10 τόνους νερού τους χειμερινούς μήνες για χρόνια, όταν ανακαλύψαμε ότι 30 τόνοι νερού γράφονταν συνεχώς χωρίς να διαβάσουμε το μετρητή, γίναμε περίεργοι και ξεκινήσαμε να ερευνούμε. Είδαμε επίσης ότι υπάρχει πλαστογραφία στο νομοσχέδιο. 30 τόνοι λογαριασμών νερού εκδίδονται συνεχώς χωρίς να γράφονται οι πρώτες και τελευταίες ποσότητες. Και σύμφωνα με αυτόν, παρόλο που δεν είμαστε συνδεδεμένοι με την αποχέτευση, εκδίδεται τιμολόγιο προσθέτοντας το τέλος αποχέτευσης σε αυτό. Ζητήσαμε αυτό το ζήτημα από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Ενημερώσαμε ότι υπήρχε ένα λάθος και διορθώθηκε. Ωστόσο, ο αναγνώστης αριθμός 610 συνεχίζει να εκδίδει ψεύτικους λογαριασμούς. Χωρίς την ταλαιπωρία του μετρητή και στο γραφείο. Παρόλο που έχουμε τόσα προπληρωμένα χρήματα στο νερό (περίπου έχουμε πληρώσει σε αντάλλαγμα για λογαριασμούς 4 5 μηνών) αυτόν τον μήνα, ήταν απαραίτητο να αποκρυπτογραφήσουμε αυτήν τη ληστεία όταν ήρθε το ψεύτικο τιμολόγιο. Ζητήστε από τους συνδρομητές νερού να ελέγχουν συνεχώς τους μετρητές και τους λογαριασμούς τους. Επειδή το ίδιο πρόβλημα συνέβη και σε άλλους ανθρώπους. Ιδιαίτερα πολλοί συνδρομητές με αυτόματες εντολές πληρωμής ενδέχεται να έχουν υποστεί απώλειες. Καλώ τον δήμαρχο mailsmail Arter, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους στο έργο. Είναι άχρηστο να μιλάμε με συμφωνημένο τρόπο. Υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούνται τα νόμιμα δικαιώματά μου, έχω υποχρέωση να προειδοποιώ εδώ.

.Source