Δρ. Πάνα. Οι επόμενες μέρες μπορεί ή όχι να είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί να είμαστε αισιόδοξοι για το νέο έτος, αλλά η επιδημία του κοροναϊού στη χώρα μας το δηλώνει «παρόν», τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες του 2021 θα είναι στη ζωή μας.

Μιλώντας για: Σύμφωνα με το ANT1 News, η Δρ Dorothea Pana, σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, ήθελε να γιορτάσει η ομαλοποίηση το 2021 վերց για να πάρει πίσω αυτό που χάσαμε το 2020 λόγω της επιδημίας.

Ερωτηθείσα να προβλέψει το ξέσπασμα της επιδημίας το νέο έτος, η κα Πάνα είπε: “Τα δεδομένα μας είναι ότι αν ξεπεράσουμε το χειμερινό πανί, αυτή η πραγματικά δύσκολη φάση που περνάμε στην Κύπρο είναι η αρχή του τέλους για την επιδημία.”

«Με την έννοια ότι σίγουρα θα έχουμε περισσότερα εμβόλια», εξήγησε. Υπάρχει μέτρια αισιοδοξία ότι ενδέχεται να έχουμε στοχευμένες θεραπείες. Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες θα μας βοηθήσουν να μην περιοριζόμαστε στο εσωτερικό, և τέλος, η γενική γνώση της διαχείρισης περιπτώσεων έχει βελτιωθεί. COVID: 19, ακόμη και σε σοβαρά άρρωστους ασθενείς. “

«Έτσι», συνέχισε η κα Πάνα, «είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή τόσο για την Κύπρο όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά μετά το χειμώνα, λίγους μήνες αργότερα, πιστεύουμε ότι θα δούμε μια σταδιακή μείωση της επιδημίας».

Στο ερώτημα εάν πρέπει να αναμένεται μια γενική απόφαση Αποκλεισμός:Η κα Πάνα απάντησε: «Περνάμε από μια πολύ δύσκολη φάση». Εξήγησε ότι το τελευταίο πράγμα που ήθελαν ήταν μια τελική λύση. Αποκλεισμός:,

“Από την άλλη πλευρά, η πίεση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης – η πληρότητα του WMC συχνά δεν αφήνει περιθώρια για διαπραγμάτευση ή προσαρμογή. Νομίζω ότι ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα, ήταν μια προσπάθεια όλων, μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να κλείσουμε οριζόντια. “Και βλέπουμε στην πράξη πολλές άλλες χώρες που έπρεπε να κλείσουν οριζόντια λόγω της πίεσης στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Ακόμα και σήμερα δυσκολεύονται να άρουν περιοριστικά μέτρα”, πρόσθεσε.

Η κα Πάνα σημείωσε επίσης ότι “τις επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ή αν πρέπει να το σφίξουμε.”Αποκλεισμός:) για να σταματήσει βασικά η πληρότητα στις ΜΕΘ. ”

Source