Δρ. Cemal Mert επαφή: θα παραμείνει σε καραντίνα για 12

Δρ.  Επικοινωνία με το Cemal Mert: θα παραμείνει σε καραντίνα για 12 άτομα

Εργάζεται στο Νοσοκομείο Ιατρικού Κέντρου Αμμοχώστου, Δρ. Ο Cemal Mert δήλωσε ότι το τεστ κοραναϊού του πατέρα του ασθενούς που εξέτασε ήταν θετικό και εξήγησε ότι θα παραμείνει σε απομόνωση για 12 ημέρες λόγω της στενής επαφής.

Δρ.  Επικοινωνία με το Cemal Mert: θα παραμείνει σε καραντίνα για 12 άτομα

Εργάζεται στο Νοσοκομείο Ιατρικού Κέντρου Αμμοχώστου, Δρ. Ο Cemal Mert ανακοίνωσε ότι ήταν σε επαφή μέσω των κοινωνικών μέσων.

Δρ. Ο Mert δήλωσε ότι το τεστ κοραναϊού του πατέρα σε έναν ασθενή που εξέτασε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ήταν θετικό και δήλωσε ότι παρόλο που ήταν η δεύτερη δόση εμβολίου κοραναϊού, θα παρέμενε απομονωμένος για 12 ημέρες λόγω της στενής επαφής.

Δρ. Ο Cemal Mert χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της δήλωσής του:

«Σήμερα, έγινε η πρώτη δοκιμή PCR ελέγχου. Θα μοιραστώ ξανά το αποτέλεσμα μαζί σας. Σε αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω τηλεφώνου, SMS, WhatsApp και messenger. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στη Γραμματεία του Νοσοκομείου Cental Hospital / Famagusta Medical Center (0392 366 25 15 και 366 25 16) και στην Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Ιατρικού Κέντρου (1136) Θα βοηθηθείτε.

Εύχομαι σε όλους μια υγιή μέρα σε αυτές τις κακές μέρες.

Μην παραβλέπετε τη μάσκα, την απόσταση, τους κανόνες υγιεινής και τον εμβολιασμό! “

Άλλες ειδήσεις GAZİMAĞUSA

.Source