Δυστυχώς, ο αγιασμός των υδάτων με έναν άνθρωπο που δεν σταύρωσε τον νικητή της Κύπρου

Ένιωσαν ένταση και απογοήτευση για στιγμές κοντά στο ιερό νερό στο Gleneg, Adelaide της Αυστραλίας, για να γιορτάσουν τα φώτα.

Σύμφωνα με τον Νέο Κόσμο, ένας άντρας, χωρίς να εγγραφεί (κατόπιν αιτήματος) για να συμμετάσχει σε μια ομάδα ανθρώπων που καταδύθηκε για το σταυρό, χωρίς να ακολουθήσει τους κανόνες των διοργανωτών, βρισκόταν στη θάλασσα, άρπαξε τον σταυρό όταν ο Επίσκοπος το έριξε για να καθαρίσει τα νερά.

Παρά τις εκκλήσεις της δημόσιας Αρχιεπισκοπής, ένας άντρας με το όνομα Βίκτωρ αρνήθηκε να διασχίσει τον εαυτό του και τελικά η αστυνομία παρενέβη μέχρι να πείσει να τον παραδώσει. Τέλος, ο σταυρός απονεμήθηκε στον πραγματικό νικητή, τον 20χρονο Κύπριο μετανάστη Ανδρέα Παύλου.

«Είμαι απλά χαρούμενος, αλλά ταυτόχρονα λυπάμαι για το τι συνέβη. Ελπίζω όλοι να μάθουμε από αυτό. “Δεν είναι αυτός που επιτέλους πιάσει το σταυρό, αλλά η συμμετοχή για να τιμήσει τη θρησκεία μας”, δήλωσε ο νεαρός, που προέρχεται από την Κύπρο και την Έδεσσα.

Η αρχιεπισκοπή, παρά την αρχική μεταχείριση του άνδρα με τον σταυρό ως απειλή για ιερείς που θα μιλούσαν εναντίον της Εκκλησίας αν δεν επέτρεπε να κρατηθεί, αρχικά πρότεινε να του στείλει «ευλογία». κάτι στο σπίτι που αρνήθηκε.

Η μόνη που φορούσε μάσκα ήταν ο επίσκοπος Σιλουάνος, ο οποίος επέστρεψε στην Αδελαΐδα με την ειδική άδεια του Μπρισμπέιν και κράτησε την απόσταση του.

«Ζούμε σε δύσκολες στιγμές, είχαμε πολλές τραγωδίες φέτος, αλλά όταν έχουμε τον Θεό δίπλα μας, πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμη και σε αδύναμους καιρούς είμαστε δυνατοί. Η ελπίδα είναι το μόνο καλό που έχουμε στην αφθονία. Για να δώσουμε ειρήνη και πολύτιμη διαφώτιση σε όλους μας το 2019 », δήλωσε ο κ. Σιλουάνος, Βοηθός του Επίσκοπου, παρουσία του Κυβερνήτη της Νότιας Αυστραλίας, Hugh Van Le, και του κρατικού ταμία, Statis Georangas, και του πρώην ταμείου Tom Kutsa.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Ταφή επεισοδίου ηλικιωμένου άνδρα που πέθανε από τη στέψη στη Λεμεσό

Source