Δυσφήμησε ότι με βίασε επειδή χτύπησε τον εραστή της!

Ο ύποπτος Nurhan Bayandursun, ο οποίος συκοφαντεί τον V.A και παραπονέθηκε στην αστυνομία για τον βιασμό του στη Λευκωσία, εξέφρασε τη λύπη του για τα γεγονότα και παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο ύποπτος τέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής Songül Aki, ο οποίος έδωσε ορκωτή μαρτυρία στο δικαστήριο, ανέφερε τα γεγονότα. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος Nurhan Bayandursun, ο οποίος ήταν παρών, υπέστη το έγκλημα του “Ακατάλληλο” που συνέβη στη Λευκωσία στις 28.12.2020. Παρόλο που η αστυνομία γνώριζε ότι ο ύποπτος, που ήταν παρών, ήρθε στο υποκατάστημα βίας κατά των γυναικών της Αστυνομίας της Λευκωσίας στις 25.12.2020 και θυμωμένος με τον ξυλοδαρμό του, μια ψευδή δήλωση στην αστυνομία ότι ο φίλος του VA τον είχε βιάσει σεξουαλικά στις 24.12.2020. Δήλωσε ότι διέπραξε το έγκλημα του Mischief. Η αστυνομία είπε ότι ήρθαν στο τμήμα παρέμβασης της Αστυνομίας του Λευκωσίας κατά της βίας κατά των γυναικών στις 28.12.2020 και δήλωσαν ότι ο φίλος της VA είχε αλλάξει πολύ μετά την είσοδο και την έξοδο από τη φυλακή και ότι είπε ψέματα ότι την βίασε για να την ξεφορτωθεί επειδή δεν ήταν σαφές τι να κάνει. Η αστυνομία ζήτησε από τον ύποπτο να είναι Τούρκος και πολίτης της ΤΔΒΚ, μητέρα ενός παιδιού, και να δοθεί στον ύποπτο η κατάλληλη εγγύηση για να παραστεί στις δίκες του, καθώς δεν έχει κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την έρευνα.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε στην παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Cenkay İnan, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο ύποπτος είναι έτοιμος για τη υπόθεση στο μέλλον, απαγορεύτηκε να μεταβεί στο εξωτερικό, κατέθεσε χιλιάδες TL σε μετρητά, 2 αξιόπιστοι εγγυητές στην TRNC υπέγραψαν εγγύηση 100 χιλιάδων TL και αποδείχθηκαν στην αστυνομία μία φορά την εβδομάδα. Διέταξε τη δίκη του χωρίς σύλληψη, υπό την προϋπόθεση ότι ήταν παρών στο σώμα.

.Source