Δύο άτομα με πρόστιμο 22 χιλιάδων ευρώ για αφορολόγητα προϊόντα καπνού στο ελληνικό τμήμα

Δύο άτομα με πρόστιμο 22 χιλ. Ευρώ για αφορολόγητα προϊόντα καπνού στο ελληνικό τμήμα

Στο ελληνικό μέρος, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο άτομα 22 χιλιάδες ευρώ για αφορολόγητα προϊόντα καπνού.

Δύο άτομα με πρόστιμο 22 χιλιάδων ευρώ για αφορολόγητα προϊόντα καπνού στο ελληνικό τμήμα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στο ελληνικό μέρος, αναφέρθηκε ότι δύο άτομα που είχαν αφορολόγητα προϊόντα καπνού και πυροτεχνήματα στις αποταμιεύσεις τους επιβλήθηκαν πρόστιμο 22 χιλιάδων ευρώ.

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος δήλωσε ότι η αστυνομία σταμάτησε δύο οχήματα που ανήκουν σε δύο άτομα ηλικίας 39 και 57 ετών για λόγους ελέγχου σε μια επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι την περασμένη ημέρα και ότι το όχημα του 39χρονου βρέθηκε να περιέχει 10 κουτιά και 5 τσιγάρα από χαρτόνι που περιέχουν 12 κιλά καπνού, περίπου 2 χιλιάδες προϊόντα καπνού.

Η εφημερίδα, η οποία έγραψε ότι όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα καπνού ήταν αφορολόγητα, σημείωσε ότι ως αποτέλεσμα του ελέγχου που διενεργήθηκε στο όχημα του 57χρονου ατόμου, υπήρχε ένα κουτί με 48 κιλά αφορολόγητου καπνού, 96 πυροτεχνήματα και 1600 μάσκες προσώπου.

Η εφημερίδα δήλωσε ότι τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα «Περιστερώνα» και τα προϊόντα καπνού τους κατασχέθηκαν από τελωνειακούς υπαλλήλους και ότι επιτεύχθηκε συμβιβασμός στα κατασχεθέντα προϊόντα καπνού χωρίς να πάει στο δικαστήριο και τα άτομα αποφασίστηκαν να πληρώσουν 22 χιλιάδες ευρώ.

Η εφημερίδα, η οποία έγραψε ότι ο 39χρονος απελευθερώθηκε, πρόσθεσε ότι ο 57χρονος τέθηκε υπό κράτηση επειδή είχε στην κατοχή του εκρηκτικά.

Άλλα ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Νέα

.Source