Δύο ακόμη ανήλικοι συνελήφθησαν για την επίθεση … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άλλους 15 έως 14 ετών για να διευκολύνει τη διερεύνηση της φερόμενης επίθεσης και της πραγματικής σωματικής βλάβης. Τέσσερα άλλα άτομα ηλικίας 17 և 15 συνελήφθησαν στην ίδια υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία στις 31 Δεκεμβρίου 2020 από κατοίκους της Λεμεσού 53 ετών και 23 ετών. Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου, περίπου στις 11:00 π.μ., δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους ανθρώπους σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι τους.

Και οι δύο πήγαν στη σκηνή για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο του 23χρονου, το οποίο ήταν σε μικρή απόσταση από τη φωτιά. Υπήρχαν αρκετοί νεαροί άνδρες που τους φέρεται να τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αφού κατάφεραν να δραπετεύσουν, ο 53χρονος μετέφερε τον 23χρονο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου βρέθηκε ότι είχε μώλωπες, μώλωπες και γρατζουνιές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Η αστυνομική έρευνα παρείχε αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τριών 17χρονων, δύο 15χρονων και 14χρονων, κατά των οποίων έχουν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έρευνα.

Στις 3 Ιανουαρίου συνελήφθησαν δύο από τους τρεις 17χρονους, και την επόμενη μέρα, ένας τρίτος 17χρονος συνελήφθη και ένας 15χρονος. Ο 14χρονος και ο δεύτερος 15χρονος συνελήφθησαν χθες το απόγευμα.

Οι έξι ύποπτοι έχουν κατηγορηθεί γραπτώς για φερόμενα εγκλήματα, απελευθερώθηκαν για μεταγενέστερη δίκη και η αστυνομική υπηρεσία Calo Chorio συνεχίζει την έρευνά της.

Source