Δύο «μεγάλα κέντρα εμβολιασμού» ιδρύθηκαν στη Νέα Υόρκη

Δύο «μεγάλα κέντρα εμβολιασμού» ιδρύθηκαν στη Νέα Υόρκη

Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κέντρο εμβολίων για το εμβόλιο κορανοϊού σε δύο περιοχές της Νέας Υόρκης.

Δύο «μεγάλα κέντρα εμβολιασμού» ιδρύθηκαν στη Νέα Υόρκη

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Δύο περιοχές της Νέας Υόρκης, νέου τύπου Κορωνοϊός Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κέντρο εμβολιασμού για την επιτάχυνση της διαδικασίας εμβολιασμού των βασικών εργαζομένων κατά της επιδημίας.

Τα μεγάλα κέντρα εμβολιασμού που έχουν δημιουργηθεί στο Μπρούκλιν και στο Μπρονξ, τις περιοχές της Νέας Υόρκης, θα λειτουργήσουν επίσημα από τη Δευτέρα και θα είναι προσβάσιμα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πρώτον, οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη θα εμβολιαστούν.

Μετά τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, εκτός από τους βασικούς υπαλλήλους, όπως δασκάλους και πυροσβέστες, ηλικιωμένοι άνω των 75 ετών μπορούν να έρθουν σε αυτά τα κέντρα από τη Δευτέρα και να εμβολιαστούν.

Στο κέντρο που εδρεύει στο Army Terminal Sunset Park στο Μπρούκλιν, όπου η ομάδα AA παρακολούθησε τις προπαρασκευαστικές εργασίες, ξεκίνησαν μελέτες μερικού εμβολιασμού από σήμερα, ορισμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης πυροβολήθηκαν με το εμβόλιο Moderna, το οποίο είχε προεγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Υγείας (FDA).

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo ανακοίνωσε χθες ότι πάνω από 540 χιλιάδες δόσεις εμβολίου έχουν φτάσει στη Νέα Υόρκη και έχουν διανεμηθεί σε κέντρα εμβολίων που άνοιξαν πρόσφατα, ο κυβερνήτης Phill Murphy στη γειτονική πολιτεία New Jersey τους έχει φτάσει και αυτός ο αριθμός γρήγορα. Είπε ότι θα αυξηθεί.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source