Δύο νέες μεταλλάξεις του κοροναϊού εντοπίστηκαν στη Ρωσία!

Δύο νέα στη Ρωσία που ονομάζουν μετάλλαξη Σιβηρίας και Βορειοδυτικών Κορωνοϊός Ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκε η μετάλλαξη. Η Άννα Πόποβα, επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Ανθρώπινης Υγείας και Προστασίας των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών, δήλωσε ότι η μετάλλαξη της Σιβηρίας παρατηρήθηκε στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος.

Στη δήλωση της επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Ανθρώπινης Υγείας και Προστασίας των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών Άννα Ποπόβα, «Παρατηρούμε επί του παρόντος νέες μεταλλάξεις που δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει», και είπε, «Αυτές οι νέες μεταλλάξεις είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που είχαν προηγουμένως δει έξω της Ρωσίας. “

ΣΙΒΕΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΟΣ

Στη δήλωσή του στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών, ο Πόποβα δήλωσε ότι οι μεταλλάξεις ονομάζονται «Σιβηρική μετάλλαξη» και «Βορειοδυτική μετάλλαξη» και δήλωσε ότι η Σιβηρική μετάλλαξη παρατηρήθηκε πριν, αλλά δεν ενέχει κίνδυνο.

ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΟΡΟΝΑΒΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

8 χιλιάδες 632 νέες εντοπίστηκαν στη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες Κορωνοϊός Με την υπόθεση, ο αριθμός των περιπτώσεων που έχουν δει μέχρι στιγμής έχει αυξηθεί σε 4 εκατομμύρια 710 χιλιάδες 690. Στη χώρα ΚορωνοϊόςΟ αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αυξήθηκε σε 105 χιλιάδες 928.

.Source