Δύο νέοι θάνατοι στην Κύπρο 16 167 νέες περιπτώσεις κοροναϊού [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο αριθμός των ανθρώπων που ηττήθηκαν στον αγώνα κατά του κοροναϊού έχει φτάσει τους 127. Δύο ακόμη ασθενείς με υποκείμενες ασθένειες έχουν πεθάνει τις τελευταίες 24 ώρες. Η κατάσταση είναι τρομερή στα νοσοκομεία, όπου 168 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία. Mary Afxentiou զ զ եկ և :: եկ ::::::::::::::::

Η μαύρη λίστα των θυμάτων κοροναϊού μεγαλώνει. Την Πρωτοχρονιά, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δύο νέους θανάτους, αυξάνοντας το σύνολο σε 127.

Η τελευταία τους ανάσα έμεινε από έναν 80χρονο άνδρα με υποκείμενη ασθένεια που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά τη μεταφορά του από το Ολιστικό Μοντέλο Αποκατάστασης Μοντέλου στην Αμμόχωστο, καθώς και ένα 71χρονο νοσοκομείο με υποκείμενη ασθένεια που νοσηλεύτηκε. τμήμα ανάνηψης.

Οι ανησυχίες για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα. Ο αριθμός των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία έχει αυξηθεί σε 168, 48 από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το νοσοκομείο παραπομπής θεραπεύει 70 ασθενείς, 4 από τους οποίους βρίσκονται στο MAF, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 54, 27 στη ΜΕΘ, 7 στον αναπνευστήρα και άλλοι 6 στο MAF. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 38 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία, ένας στη μονάδα εντατικής θεραπείας, εκτός αερισμού και άλλοι 10 στο MAF Άλλοι 6 ασθενείς βρίσκονται υπό θεραπεία στο Νοσοκομείο Macareo.

Ταυτόχρονα, ο αριθμός των νέων υποθέσεων που ανακοινώνονται σήμερα μειώνεται καθώς ο αριθμός των εξετάσεων μειώνεται λόγω της ημέρας.

Συγκεκριμένα, κατά τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες, πραγματοποιήθηκαν 3226 εργαστηριακές διαγνώσεις, 167 περιπτώσεις εντοπίστηκαν. 14 ελήφθησαν με PCR και 153 με ταχεία ανίχνευση αντιγόνου.

Ο συνολικός αριθμός υποθέσεων ανήλθε σε 22.818.

Λεπτομερής κατάσταση στα νοσοκομεία.

Source