Δώρα δώρων του Πάσχα. Τι κερί θέλει ο Βαπτιστής; Λάβετε ιδέες!

Δεν ξέρω, το καταλάβατε αυτό, αλλά έχουμε μόνο έναν μήνα ΣοφίταΑυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσω να τα ψάχνω Δώρα δώρων του Πάσχα περιμένοντας το βαπτιστήριο. Αν είσαι νονός ή νονός, με καταλαβαίνεις σίγουρα. Άρχισα λοιπόν με τα βασικά: κερίdecided Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις καλύτερες επιλογές που βρήκα. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για όλους για να κάνετε την αναζήτηση διακοπών του Πάσχα λίγο καλύτερη φέτος.

Κεριά παιχνιδιών για κορίτσια

Ξεκινάμε με το βαπτιστικό κερί. Τα κορίτσια αγαπούν τις κούκλες, ειδικά αυτήν Μπάρμπι, έτσι η πρώτη ιδέα για ένα κερί είναι μια συλλογή κερί Barbie Wellness – Ινστιτούτο ΟμορφιάςΜε ένα δώρο, συνδυάζετε ένα κερί και ένα παιχνίδι με πολλά αξεσουάρ για παιχνίδι με κούκλες και κορίτσια. Ένας άλλος αγαπημένος χαρακτήρας των κοριτσιών είναι η Έλσα από την ταινία Κρύο և ανάποδα 2:Εάν έχουν ήδη πολλά Barbie, είναι καλύτερα να το δώσεις στα κορίτσια Παγωμένη κούκλα 2 Έλσα που έρχεται επίσης με ένα κερί. Το τρίτο κερί που ξεχώρισε ήταν αυτό Γοργόνα ΝανσύΛόγω της εντυπωσιακής ενδυμασίας που τη συνοδεύει, η οποία: άλλαξε χρώμα“Είμαι βέβαιος ότι θα αρέσει στα κορίτσια.

Κεριά παιχνιδιών για αγόρια

Αναζητώντας κεριά για αγόρια, μπορείτε να βασιστείτε στην ίδια συνταγή. Ενας: κερί παιχνιδιών ενώνει όλους. Αλλά ποιο να διαλέξετε; Και εδώ είναι μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για εσάς. Η αρχή κάνει κερί How Wheels City Garage:, πως μηχανήματα είναι μια σταθερή αξία στις προτιμήσεις των αγοριών. Τα αγόρια αγαπούν επίσης τα παιχνίδια Nerf:, το οποίο μπορεί να προσφέρει απεριόριστο δράση և διασκέδαση στο σπίτι. Λοιπόν, είναι ένα υπέροχο Πασχαλινό δώρο για αγόρια Κερί Nerf Ultra Two,

Κεριά LEGO

Τούβλα: Lego λατρεύονταν από μικρά και μεγάλα αγόρια και κορίτσια. Έτσι, κεριά με συνοδεία LEGO μπορούν να είναι ένα τέλειο δώρο για όλα τα βαπτίσματα. Ακόμα και τα μικρότερα παιδιά μπορούν να παίξουν με δημοφιλή τούβλα αρκεί να τους δώσετε δώρα Κερί LEGO Duplo τρένο με αριθμούς“Τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν όλα τα είδη οχημάτων με το παιχνίδι που θα έχει το νέο τους κερί.” ΜΙ: κερί LEGO City Chase By Police Helicopter: έχει εν τω μεταξύ μια μοτοσικλέτα, φορτηγό, ακόμη και ελικόπτερο κερί LEGO Friends Olivia ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά.

Χειροποίητα κεριά για παιδιά και ηλικιωμένους

Μετά τα κεριά του μωρού, ήρθε η ώρα να βρείτε ένα κερί για τον νονό, δεν νομίζετε; Εδώ δεν θέλουμε ένα κερί παιχνιδιού, αλλά μια όμορφη συγκρατημένη δημιουργία της ανάστασης. Τι είναι καλύτερο από ένα; χειροποίητο κερί με όμορφο σχεδιασμό και διακόσμηση Ένα από τα κεριά που με προσέλκυσε αμέσως είναι αυτό αρωματικό κερί Perfect Match διακοσμημένο με κεραμικό μάτι, δεμένο με κορδόνι. Το ξεχώρισα επίσης κερί Perfect Match Flower Silk:, που έχει ανάγλυφο ριγέ σχήμα և είναι διακοσμημένο με ένα υφαντό λουλούδι που φαίνεται πραγματικό.

Σε: χειροποίητα κεριά Μπορούν επίσης να είναι ένα τέλειο δώρο για βαπτίσεις εάν σκοπεύετε να τα αγοράσετε ένα ξεχωριστό παιχνίδι ή στολή. Είναι επίσης κατάλληλα ως δώρο για μεγαλύτερα παιδιά που δεν ενδιαφέρονται πλέον για παιχνίδια. Αγάπη κεριά “Lollipop” Φρίντα Κάλο και Glam & Plan Dragon είναι ταυτόχρονα ευαίσθητα και ξεκαρδιστικά.

δφγη κατάρτι:

Βρήκα αυτήν την τεράστια ποικιλία κεριών στο Public.gr. Αν θέλετε να δείτε ακόμη περισσότερες επιλογές, αναζητήστε όλες Δημόσιες Προσφορές : Θα βρείτε σίγουρα ένα κατάλληλο κερί για το βαπτιστήριο, αλλά είναι εσείς.

,Source