Δώρα, ευχές από τους δήμους της Αγίας Νάπας և Παραλίμνι

Οι διευθύνσεις δώρων εστάλησαν σε δημόσιους οργανισμούς από τους διευθυντές της Δημάρχου Αγίας Νάπας

Το γραφείο του δημάρχου ανέφερε σε δήλωση ότι “Ο Δήμαρχος Christnet net Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας έστειλε βασιλικά κέικ με δώρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – τις ευχές τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς, το Αστυνομικό Τμήμα Αμμοχώστου, το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα և το Αγιατικό Τμήμα Αγίας. περιοχή. “

Στο μήνυμά του για το Νέο Έτος, ο Dimarox “ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά, οικογενειακή-προσωπική ευτυχία, δύναμη και θάρρος στη σκληρή δουλειά τους. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να είναι το έτος 2021 η επανένωση του νησιού μας.

Οι εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων στα οποία εστάλησαν τα δώρα του Δήμου Αγίας Νάπας “εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, επέστρεψαν τις ευχές στον δήμαρχο ական στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι πάντα δίπλα τους ανά πάσα στιγμή.”

Δώρα για παιδιά που έχουν ανάγκη από το Δήμο Παραλιμνίου

Επιπλέον, η Επιτροπή Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Παραλιμνίου διανέμει σήμερα συνολικά 300 δώρα σε παιδιά που έχουν ανάγκη: “Secret Winter. Εκστρατεία I Christmas You Christmas’s Holidays Together “.

Το γραφείο του δημάρχου ανέφερε σε δήλωση ότι “μετά από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Παραλίμνι, εγκρίθηκε από τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να προβεί σε δράση με σκοπό να μην αφήσει παιδιά χωρίς δώρα αυτά τα Χριστούγεννα.” Από τις 24 έως τις 27 Δεκεμβρίου, δημιουργήθηκε ένα “Wish House” στην Χριστουγεννιάτικη Πλατεία των Θαυμάτων στο Δήμο Παραλιμνίου, όπου κάθε παιδί μπορούσε να γράψει μια επιστολή στον Άγιο Βασίλη: “Secret Winter. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο “Εσείς – τα Χριστούγεννα σας”. Μαζί! “

Προσθέτει ότι «οι κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας της Αμμοχώστου, η ένωση καταστημάτων Paralimni, τα τοπικά καταστήματα προσέφεραν δώρα, δωροεπιταγές για να δοθούν στα άπορα παιδιά και τους ηλικιωμένους. “Αρκετά παιδιά έγραψαν επιστολές στον Άγιο Βασίλη, δίνοντας έτσι δώρα στις κοινότητες της Αγίας Νάπας, της Ντερίνια και της Σωτήρα, με σκοπό να μην αφήσουν κανένα παιδί χωρίς δώρο.”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “τα δώρα θα σταλούν σε άλλους δήμους της Κύπρου. Η διανομή 300 δώρων που αγόρασαν ή έδωσαν οι συμπολίτες μας συσκευάστηκαν από εθελοντές, στους οποίους ο Δήμος Παραλιμνίου εκφράζει τις «θερμές ευχαριστίες» του.

Source