Δώστε του από τώρα και στο εξής … MIP:

Δύο ακόμη γκολ για τον Ιωάννη Πίττα … Ο επιθετικός του Απόλλωνα βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση … Σκοράρει γκολ και κατά τη γνώμη μας, ακόμη και με κοντό κεφάλι, είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μετά από 18 παιχνίδια.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σαφές ότι αν είχε κερδίσει το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν (όπως ο καλύτερος παίκτης στο NBA), ο Πίττας (εναντίον των Σιωνίων) θα το είχε λάβει τώρα. Πλήρες πακέτο. Γκολ, συνθέσεις, τρεξίματα που είναι σπάνια για έναν επιθετικό. Ή, όταν η ομάδα βγαίνει μπροστά, πολύ περισσότερο, όταν αρχίζει να ασκεί πίεση στην άμυνα της ομάδας της …

Αυτό που έχει επιτύχει μέχρι τώρα, ειδικά φέτος … είναι το αποτέλεσμα του ιδρώτα του. Ειδική περίπτωση .. Δεν είναι μικρός, είναι ήδη 24 έως 25 ετών. Δεν μιλάμε πλέον για ταλέντο! Σε αυτήν την ηλικία, εάν δεν κάνετε λήψη, το επαναφέρετε. Ο Πίττας έβαλε την 3η, 4η και τώρα 5η ταχύτητα.

Ξεκίνησε με το όνομα “Cargo”, ένα από τα βαρύτερα του Απόλλωνα. Φυσικά, δεν είχε ιδιαίτερη μεταχείριση, όπως ήταν ο γιος του Πάμπου, όπως συμβαίνει (στο ποδόσφαιρο γενικά) με τα παιδιά τεράστιων παικτών πολλές φορές. Έπρεπε να αποδείξει ότι είναι ο Ιωάννης, ένας καλός παίκτης σε ένα πολλά υποσχόμενο πρωτάθλημα όπου κυριαρχούν ξένοι και οι Κύπριοι είναι σπάνιοι.

Είχε μια καλή αρχή, 2015-16, αλλά η συνέχεια δεν είχε ανοδική τάση. Το 2018, θα μεταφερθεί στην ΕΠΓ με πίστωση. Στατιστικά, τουλάχιστον στην Κύπρο, οι περισσότεροι παίκτες που δανείζονται σε μικρότερες ομάδες επιστρέφουν.

Ο Πίττας πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά του. Δούλεψε, εφίδρωσε, είχε μια υπέροχη χρονιά στην Ένωση, τελειοποιώντας όλα τα στοιχεία. Επιστρέφοντας στις Κολοσσαίες, πήρε τη θέση του Απόλλωνα με το σπαθί του. Έπαιξε 19 (από 23) αγώνες και προετοιμάστηκε για τον επόμενο γύρο. Φέτος ξεχωρίζει σε μια ομάδα που, αν όχι τίποτα άλλο, είναι γεμάτη με επιθετική ποσότητα ταλέντων. Ο 24χρονος επιθετικός αναγκάστηκε να εκτελέσει.

Ένα παραδειγματικό παράδειγμα για πολλούς. Αυτός που εργάζεται σκληρά, αντέχει, επιμένει, βελτιώνεται, μπορεί να επιθυμεί. Όπως ο John Oni ….

Source