“Εάν δεν έχετε εμβόλιο για εμάς, τότε είστε

Ο Πρόεδρος της BES Μουσταφά Γιάλινκαγια: «Δεδομένου ότι δεν διαθέτετε εμβόλιο για εμάς, τότε δεν υπάρχει υπηρεσία»

Ο Πρόεδρος της BES Μουσταφά Γιάλινκαγια δήλωσε ότι από τις 26 Απριλίου, όλες οι υπηρεσίες στους δήμους θα σταματήσουν «εντελώς» και ότι δεν θα ληφθούν ιατρικά απόβλητα από τα νοσοκομεία και είπε, «Δεδομένου ότι δεν έχετε το ποσό που θα διαθέσετε στους δήμους από εμβόλια, τότε εκεί δεν υπάρχει υπηρεσία. “

Ο Πρόεδρος της BES Μουσταφά Γιάλινκαγια: «Δεδομένου ότι δεν διαθέτετε εμβόλιο για εμάς, τότε δεν υπάρχει υπηρεσία.»

Η Ένωση Εργατικών Δήμων (BES) πρόκειται να αναλάβει δράση διακοπής της εργασίας τη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ένωσης έκανε σκληρά λόγια για το θέμα.

Δηλώνοντας ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημόσια υγεία, αλλά οι κρατικοί υπάλληλοι αρρωσταίνουν, είπε, “Δεδομένου ότι δεν έχετε το ποσό που θα διαθέσετε στους δήμους από εμβόλια, τότε δεν υπάρχει υπηρεσία.”

Μιλώντας στο Channel SIM, Yalınkaya, «Η υγεία της κοινότητας είναι σημαντική, αλλά η κοινότητα χρειάζεται επίσης υπηρεσία. Δεν αποφύγαμε από αυτά τα καθήκοντα σε αυτήν τη διαδικασία… Λέμε ότι σίγουρα θα έρθει η διαταγή εμβολιασμού, αλλά συμβουλευτήκαμε χθες το βράδυ με τις δημοτικές αρχές και ρωτήσαμε: Οι πληροφορίες που λάβαμε είναι με τη μορφή του υπουργείου Υγείας «θα κοίτα, θα ” … Δεδομένου ότι δεν έχετε το ποσό των εμβολίων που θα διατεθούν στους δήμους, τότε δεν υπάρχει υπηρεσία. είπε.

.Source