Εάν κάποιος σας παρενοχλεί ή σας απειλεί, είναι προφανές τι πρέπει να κάνετε

Ο Asım Akansoy είπε σε δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «παραπονέθηκα για κάποιον στην αστυνομία; Τι άλλο έχω κάνει, υποτίθεται ότι ορκίζομαι; Τώρα, ως πολίτης, έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ στην Αστυνομία ένα άτομο που με στοιχειώνει συνεχώς και το χρησιμοποιώ στο έπακρο. έδωσε τις δηλώσεις του.

Η δήλωση του Akansoy έχει ως εξής:

Τζάκι χώρα. Ενώ τα οικονομικά προβλήματα, τα προβλήματα υγείας επηρεάζουν σοβαρά την κοινωνία και όλοι σκεφτόμασταν τις λύσεις σε αυτό, η εφημερίδα Avrupa χρειάστηκε να με τραβήξει στα πρωτοσέλιδα σήμερα.

Γιατί αυτό ?

Παραπονέθηκα για κάποιον στην αστυνομία Τι άλλο έχω κάνει, υποτίθεται ότι ορκίζομαι;

Τώρα, ως πολίτης, έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ στην Αστυνομία ένα άτομο που με στοιχειώνει συνεχώς και το χρησιμοποιώ στο έπακρο.

Δεν είναι επειδή είμαι αναπληρωτής ή κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι πολίτης.

Εάν ένα άτομο σας παρενοχλεί και σας απειλεί, είναι προφανές τι πρέπει να κάνετε, πηγαίνετε στην αστυνομία, λέτε τα πάντα από την αρχή έως το τέλος, λέτε ότι παραπονιέστε. Έχω κάνει μια τέτοια προσπάθεια με το ίδιο άτομο για δεύτερη φορά πρόσφατα. Την πρώτη φορά που μου είπαν ότι δεν μπορούσε να φτάσει, έπρεπε να πάω για άλλη μια φορά όταν τον απείλησε τηλεφωνικά τις προάλλες.

Ως άτομο, δεν υπάρχει άλλη αρχή που μπορώ να υποβάλω αίτηση για τέτοια θέματα εκτός από την Αστυνομία. Πήγα, εξήγησα τα πάντα και παραπονέθηκα.

Πολλά από τα πράγματα που έγραψε ο Şener Levent σχετικά με το θέμα, ειδικά ο ισχυρισμός για ορκωμοσία, είναι ψέματα. Είναι προφανές ότι δεν με ξέρει και δεν πρέπει να με καλεί για να ορκιστεί.

Αυτή δεν είναι αντικειμενική αναφορά. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν ρίχνοντας λάσπη. Απαιτείται μια προσέγγιση δημοσιογραφίας που θα ακούει τα κόμματα χωρίς προκατάληψη.

Δεν μου ταιριάζει να αφιερώνω χρόνο στην κοινωνία με τέτοια ψέματα.

Διατηρώ όλα τα νομικά μου δικαιώματα έναντι αυτών των ειδήσεων.

Source