Εάν πεθάνει ο Ναβάλνι, υπάρχουν συνέπειες για τη ρωσική κυβέρνηση

Λευκός Οίκος: εάν πεθάνει ο Ναβάλνι, συνέπειες για τη ρωσική κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ψάκη, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του φυλακισμένου αντιπολιτευόμενου Ναβάλνι στη Ρωσία, “Εάν ο Ναβάλι πεθάνει, θα έχει συνέπειες για τη ρωσική κυβέρνηση είπε.

Λευκός Οίκος: εάν πεθάνει ο Ναβάλνι, συνέπειες για τη ρωσική κυβέρνηση

Σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jen Psaki σχολίασε την είδηση ​​ότι η ρωσική αντιπολίτευση Aleksey Navalnıy, η οποία ξεκίνησε απεργία πείνας με το επιχείρημα ότι απορρίφθηκε το αίτημά του για ιατρική βοήθεια, θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ψάκη δήλωσε ότι εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατάσταση του Ναβάλνι σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας με τη Ρωσία και υπενθύμισε ότι επέβαλαν επίσης κυρώσεις στη δηλητηρίαση του Ναβάλνι.

“Εάν συμβεί κάτι στο Ναβάλνι υπό την επίβλεψη της ρωσικής κυβέρνησης, η Ρωσία θα είναι υπεύθυνη για αυτήν και η διεθνής κοινότητα το ζητά”, δήλωσε ο Ψάκη. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Δηλώνοντας ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σούλιβαν είπε χθες ότι δεν θέλει να αποκαλύψει τα βήματα που θα κάνουν οι ΗΠΑ, ο Ψάκη είπε, “Ωστόσο, εάν πεθάνει ο Ναβάλνι, θα έχει συνέπειες για τη ρωσική κυβέρνηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να λάβετε μέτρα. Ωστόσο, η απελευθέρωση του Navalnıy και θα συνεχίσουμε τις εκκλήσεις μας για ανθρωπιστική μεταχείριση. ” είπε.

.Source