Εάν 103 θαυμαστές κάνουν αυτήν την προειδοποίηση εκ μέρους του Atatürk, θα πρέπει να είναι halal μέχρι το πρωί. τι χτύπημα!

Ιδιοκτήτης της ερευνητικής εταιρείας SONAR Χακάν Μπαϊράκι, Πρόεδρος του Κοινοβουλίου από 103 συνταξιούχους ναύαρχους Μουσταφά ΣεντόπΔιοικητής του Διοικητή Ναυτικού Εφοδιασμού Πίσω Ναύαρχος και οι συζητήσεις που ξεκίνησαν μετά από τα λόγια της Σύμβασης των Στενών του Μοντρέ. Μεχμέτ ΣάριΑντέδρασε κατά της έρευνας κατά της κοινής δήλωσης που δημοσίευσε σχετικά με την αντανάκλαση μιας φωτογραφίας “φορώντας καπέλα και φόρεμα” στον τύπο. Ο Μπαϊράκι είπε, “Εάν ο 103 ναύαρχος κάνει αυτήν την προειδοποίηση εκ μέρους του Ατατούρκ, θα πρέπει να είναι halal μέχρι το πρωί. Τι χτύπημα!” είπε.

Μιλώντας στο National Channel, ο Μπαϊράκι έδειξε την αντίδρασή του στην έρευνα των συνταξιούχων θαυμαστών με τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Εάν 103 θαυμαστές κάνουν αυτήν την προειδοποίηση εκ μέρους του Atatürk, θα πρέπει να είναι halal. Τι πραξικόπημα;”

“Αν 103 θαυμαστές κάνουν αυτήν την προειδοποίηση εκ μέρους του Ataturk, να είναι νόμιμο. Τι χτύπημα; Υπάρχει πιθανότητα πραξικοπήματος σε αυτήν τη χώρα; Δεν έχουν λόγο οι άντρες; Θα γίνει πραξικόπημα, επειδή 103 αξιότιμοι οι θαυμαστές έγραψαν μια επιστολή; Δεν είπαμε σε 103 θαυμαστές, δεν λένε τίποτα. Ντροπή σας. “

Τι συνέβη?

«Μπορεί ένας Πρόεδρος να διαλύσει το Montreux;» Η απάντησή του στην ερώτηση “Τεχνικά ναι” ξεκίνησε τη συζήτηση.

Ο Şentop εξέφρασε την άποψή του ότι δεν ανέφερε ονόματα συμβολαίων στο εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Μιλάμε λαμβάνοντας υπόψη το μέσο επίπεδο νοημοσύνης. “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για εκείνους που βρίσκονται κάτω από αυτό.”

Ενώ οι δηλώσεις του Şentop εξακολουθούσαν να συζητούνται, 103 συνταξιούχοι θαυμαστές εξέδωσαν κοινή δήλωση σχετικά με τις συζητήσεις που ξεκίνησαν με τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκικής Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης Mustafa Şentop και την αντανάκλαση μιας φωτογραφίας του Ναύαρχου Ναυτιλιακού Προμηθειών Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι που φορούσε ένα “καπάκι και ρόμπα” στον Τύπο.

Η δήλωση δέχθηκε έντονη αντίδραση από την κυβέρνηση.

Τι είναι γραμμένο στη δήλωση;

Στη δήλωση, η οποία περιελάμβανε τις υπογραφές 103 συνταξιούχων ναυάρχων, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Στο Μεγάλο Τουρκικό Έθνος,

Πρόσφατα, ανησυχεί το γεγονός ότι η Σύμβαση του Montreux έχει ανοίξει για συζήτηση στο πλαίσιο της εξουσίας για την ακύρωση τόσο του Κανάλι Κωνσταντινούπολης όσο και των Διεθνών Συνθηκών.

Τα τουρκικά στενά είναι μια από τις σημαντικότερες πλωτές οδούς στον κόσμο και διέπονται από πολυεθνικές συνθήκες σε όλη την ιστορία. Η τελευταία αυτής της συνθήκης και το Montreux προστατεύουν τα δικαιώματα της Τουρκίας με τον καλύτερο τρόπο. Όχι μόνο αυτό διέπει τη διέλευση από τα τουρκικά στενά, την Τουρκία προς την Κωνσταντινούπολη, το Σανάκκαλε, τη Θάλασσα του Μαρμαρά και την αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας πάνω στα Στενά, είναι μια σημαντική διπλωματική νίκη που ολοκλήρωσε τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης. Το Montreux είναι το βασικό έγγραφο της ασφάλειας των παραποτάμιων χωρών του Εύξεινου Πόντου και είναι το συμβόλαιο που καθιστά τη Μαύρη Θάλασσα μια ειρηνική θάλασσα. Το Μοντρέ, η Τουρκία σε κάθε πόλεμο είναι μια σύμβαση που αποτρέπει τον ακούσιο πόλεμο από την πλευρά ενός από τα πολεμικά μέρη. Montreux, Τουρκία II. Τον επέτρεψε να διατηρήσει την ουδετερότητά του κατά τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Για αυτούς και παρόμοιους λόγους, ένα σημαντικό μέρος στην επιβίωση της Τουρκίας από τη Σύμβαση του Montreux να αποτελέσει το αντικείμενο συζήτησης / συζήτησης που θα έρθει στο τραπέζι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάθε είδους δράση και πιστεύουμε ότι πρέπει να αποφευχθεί.

Αφ ‘ετέρου; Ορισμένες απαράδεκτες εικόνες, ειδήσεις και συζητήσεις στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν πηγή βαθιάς λύπης για όσους από εμάς αφιερώσαμε τη ζωή τους σε αυτό το επάγγελμα. TAF και ειδικά οι Ναυτικές μας Δυνάμεις τα τελευταία χρόνια. Βίωσε μια πολύ σκόπιμη επίθεση από το FETO και θυσίασε το πολύτιμο προσωπικό του σε αυτές τις προδοτικές συνωμοσίες. Το πιο σημαντικό μάθημα που πρέπει να αντληθούν από αυτές τις δαγκάνες. Είναι απαραίτητο για το TSK να διατηρήσει επιμελώς τις θεμελιώδεις αξίες του συντάγματος, οι οποίες δεν μπορούν να αλλάξουν και δεν μπορούν να προταθούν για αλλαγή.

Γι ‘αυτούς τους λόγους, καταδικάζουμε τις προσπάθειές μας να δείξουμε το TSK και τις Ναυτικές Δυνάμεις μας από αυτές τις αξίες και μακριά από τη σύγχρονη πορεία που σχεδίασε ο Atatürk, και αντιτάσσουμε με όλη μας την ύπαρξη. Διαφορετικά, η Δημοκρατία της Τουρκίας, που είναι ιστορίες στην ιστορία, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα πιο επικίνδυνα γεγονότα, κινδύνους και απειλές για τη ζωή και την επιβίωση των καταθλιπτικών.

Είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσετε το προσωπικό της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, που έχει ένα ένδοξο παρελθόν που αναδύεται από τον κόλπο του τουρκικού έθνους και που είναι οι προστάτες της Μητέρας και της Γαλάζιας Πατρίδας, σύμφωνα με τις αρχές και τις επαναστάσεις του Atatürk. Υποστηρίζουμε τους μακροχρόνιους Τούρκους Ναυτικούς μας που εργάζονται αφοσιωμένοι σε κάθε γωνιά της χώρας μας στη θάλασσα, στη ξηρά, στον αέρα, στην εσωτερική ζώνη ασφαλείας και πέρα ​​από τα σύνορα, και που εργάζονται με καρδιά και ψυχή για την προστασία των δικαιωμάτων μας και ενδιαφέροντα για το Blue Homeland.

.Source