Είμαι ακραίο άτομο. Για παράδειγμα, όταν υπάρχει παιχνίδι στην Ολλανδία, έχω γεύμα εδώ και πηγαίνω στο παιχνίδι στην Ολλανδία.

Παραγωγός Acun IlıcalıΛέγοντας ότι είναι «ακραίο άτομο», είπε, «Ακόμα και τα ταξιδιωτικά προγράμματα που κάνω δεν είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένας λογικός άνθρωπος. Για παράδειγμα, τρώω μεσημεριανό γεύμα εδώ όταν υπάρχει αγώνας στις Κάτω Χώρες, πηγαίνω στην Ολλανδία το βράδυ, πηγαίνω στην Αθήνα το βράδυ και κάνω ακροάσεις« Survivor »εκεί. Μπορώ τότε να επιστρέψω στην Τουρκία “, είπε.

Το αφεντικό των μέσων ενημέρωσης Acun Ilıcalı απάντησε στις ερωτήσεις του Hakan Gence από την εφημερίδα Hürriyet σχετικά με το τι περίεργε.

Ilıcalı, “Πώς θα περιγράφατε ότι είναι οδυνηρό;” “Φαίνεται ότι είναι πολύ φυσιολογικό από έξω, όταν με κοιτάς, λες” Αυτός ο άνθρωπος είναι φυσιολογικός “, αλλά καθώς μπαίνεις βαθύτερα, μπορείς να δεις ένα γλυκό τρελό, υπάρχει μια τέτοια παραγωγή.”

Τότε ο Γκενς είπε, “Ποιες είναι οι τρέλα σου;” κατευθύνθηκε η ερώτηση. Η απάντηση του Ilıcalı ως εξής:

“Extreme’m a man. Έκανα ταξίδια προγράμματα, ούτε καν τα πράγματα που κάνουν κάποιον να είναι λογικό. Για παράδειγμα, φάτε εδώ για μεσημεριανό γεύμα, ενώ αγωνίζεστε στις Κάτω Χώρες, πηγαίνετε στο παιχνίδι το απόγευμα Ολλανδία, το βράδυ μέσω της Αθήνας, το” Survivor “μπορεί να επιστρέψει στην Τουρκία μετά από ακρόαση Αυτή η ταχύτητα πιθανώς δεν είναι κάτι που μπορεί να χειριστεί ένα πολύ υγιές άτομο. “

Ilıcalı, “Πόσο δωρεάν νιώθεις σε μια τόσο γρήγορη ζωή;” Σχετικά με την ερώτηση, “Μπορώ να είμαι ένας από τους λίγους ταχύτερους τρόπους ζωής στον κόσμο. Αλλά έχω ενσωματώσει τον δικό μου κόσμο ψυχαγωγίας σε αυτήν τη ζωή. Γι ‘αυτό έχω χόμπι που πρέπει να κάνω σε αυτήν την ακραία βιασύνη.”

Ilıcalı, μερικές ερωτήσεις που έθεσε ο Gence και οι απαντήσεις που τους έδωσε ο Ilıcalı είναι οι εξής:

– Πώς νιώθεις πού βρίσκεσαι τώρα;

Πάντα ήμουν ευτυχισμένος. Ήμουν χαρούμενος όταν πήρα συνέντευξη από κάποιον ως ρεπόρτερ. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι υπάρχει μια τεχνική διαφορά μεταξύ ενός δημοσιογράφου και του έργου που κάνει ο Acun τώρα.

– Πως και έτσι?

Κάνω αυτό που έκανα ως δημοσιογράφος τώρα. Το DNA είναι το ίδιο, η ευτυχία στην επιτυχία είναι η ίδια. Σκεφτείτε έτσι? αποφασίζεις να με πάρεις συνέντευξη. τότε αναζητάτε, συνδέετε και πείστε. Τακτοποιείτε το πλάνο, προετοιμάζετε τις ερωτήσεις σας. Τότε γράφετε αυτό και το παρουσιάζετε … Αυτό δεν είναι πραγματικά πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνω. Όπως κάνεις μια συνέντευξη, αποφασίζω κάτι τώρα και κάνω ένα πρόγραμμα. Επομένως, δεν μπορώ να πω ότι η ευτυχία μου έχει αυξηθεί πολύ περισσότερο.

– Λέτε “έσκισα”;

Όταν μιλούσα για ένα εξωτερικό έργο πέρυσι με τον Burak Yılmaz, είπα, “Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το ξεριζώσουμε.” Ήταν πολύ έκπληκτος, “Πώς; Δεν το έχουμε σχίσει μέχρι τώρα, το σκίζουμε τώρα;” Τώρα λέω, “Εάν το Exxen το διατηρήσει στην Αμερική, θα το αντιγράψω.” Υπάρχει διαφορά από το σχίσιμο στο δάκρυ. Έσκισα με την έννοια που καταλαβαίνετε, όχι με την έννοια που καταλαβαίνω.

– Πώς πηγαίνει το τεστ της ύπαρξής σας;

Είναι στην πραγματικότητα μια πίεση στην ψυχολογία των ανθρώπων να είναι σε θέση να αγοράσουν οτιδήποτε θέλουν.

– Σαν τι?

Μπορεί να δημιουργήσει σκοπιμότητα.

– Το δημιουργήσατε επίσης;

Δεν έχω τροφοδοτήσει ποτέ την ψυχή μου για αγαθά Τρόφιμα της ψυχής μου οι φίλοι μου, τα παιδιά και η οικογένειά μου. Δεδομένου ότι το παίρνω συνεχώς από αυτούς, δεν έχω πέσει ποτέ σε έναν σκοπό χωρίς ύπαρξη και απουσία.

.Source