Είμαι αυτός που χτύπησε το σκυλί, αυτός που έσωσε τη γάτα

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή Muratpaşa Güzeloba. Ο TS, ο οποίος πήγε για μια βόλτα με δύο σκυλιά, ένα από αυτά με λουρί, άρχισε να βασανίζει ζώα χτυπώντας τα με ένα ραβδί μετά από λίγο. Αυτές οι στιγμές ηχογραφήθηκαν από έναν πολίτη σε κινητό τηλέφωνο. Στις εικόνες που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα, φαίνεται ότι ο TS άρχισε να σέρνει το σκύλο του σε λουρί, στράφηκε προς το σκύλο χωρίς λουρί και το χτύπησε πολλές φορές με το ραβδί που πήρε στο χέρι του. Διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα, που άρχισε να χτυπάει το άλλο σκυλί, χτύπησε επίσης το σκυλί στο λουρί, που δεν ήθελε να έρθει.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Το άτομο που παρακολουθούσε αυτές τις στιγμές με κινητό τηλέφωνο είπε ότι η γυναίκα χτύπησε τα σκυλιά με όλη της τη δύναμη. Το άτομο που πήρε τις εικόνες και έπειτα τις μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε “Δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε τη βία των γυναικών εναντίον των ζώων, όπου μπορούμε να παραπονεθούμε, να βοηθήσουμε. Αστυνομικές ομάδες άσκησαν έφεση στη δήλωση του TS καθώς οι εικόνες προκάλεσαν αντίδραση. Στη δήλωση της γυναίκας, έμαθε ότι ήταν λάτρης των ζώων, ότι τα σκυλιά της επιτέθηκαν στη γάτα όταν πήρε 2 ζώα για να περπατήσει, για να σώσει τη γάτα και στη συνέχεια να αποτρέψει τα σκυλιά να συνεχίσουν να επιτίθενται στις γάτες. Η γυναίκα διώχθηκε για «ζημιά περιουσίας».

«Τα ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΓΑΤΕΣ»

Κάνοντας δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο TS είπε ότι το περιστατικό συνέβη ενώ προσπαθούσε να σώσει τη γάτα που πιάστηκε από τον σκύλο του. «Έχω δύο σκυλιά μπόξερ, ένα 10 ετών και ένα νεότερο. Το παλιό μου σκυλί έχει καρκίνο και δεν είναι καλά. Θέλει να φάει χόρτο επειδή είναι άρρωστος, γι ‘αυτό τον πήγα για μια βόλτα. Περπατώ τα νεότερα με λουρί αλλά το παλιό χωρίς λουρί. Τα σκυλιά μου ζουν στο σπίτι με γάτες, είναι σαν άγγελοι. Εκείνη την ημέρα, το σκυλί μου με λουρί ξαφνικά πήδηξε και πήδηξε στο ποτάμι. Έπεσα καθώς ήθελα να τον πυροβολήσω, αλλά συνέχισα να πυροβολώ και όταν το έβγαλα, είχε ένα μουνί στο στόμα του.

“ΕΙΜΑΙ ΖΩΑ”

Λέγοντας ότι ο σκύλος του χρησιμοποίησε πλαστικούς σωλήνες για να ανοίξει τα σαγόνια του, ο TS είπε: «Είμαι λάτρης των ζώων. Ο στόχος μου ήταν να σώσω τη γάτα. Αφού πιάσει τη γάτα, το σαγόνι του σκύλου ήταν κλειδωμένο. Βρήκα έναν πλαστικό σωλήνα για να ανοίξει το σαγόνι του με ένα ραβδί. Ενώ προσπαθούσα να σώσω τη γάτα, ο άλλος σκύλος μου άρχισε να δαγκώνει τη γάτα. Πιάστηκα μεταξύ τους, είχα ένα λουρί στο ένα χέρι και προσπάθησα να τα χωρίσω με τα πόδια μου. Επειδή προσπαθούσα να τρομάξω τα σκυλιά για να φύγω από τη γάτα “, είπε.

«ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ»

Δηλώνοντας ότι η αστυνομία έψαχνε επίσης εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας γύρω, ο TS είπε: «Ο σκύλος άνοιξε το στόμα του επειδή φοβόταν και άφησε τη γάτα. Είδα τη γάτα να τρέχει. Ο σκύλος προσπαθούσε ακόμα να ακολουθήσει τη γάτα, αλλά το στόμα του σκύλου ήταν αιματηρό. Όταν ο γέρος σκύλησε το αίμα, είπα ανακλαστικά «Γιατί το έκανες έτσι» και το έσπρωξα με το χέρι μου. Το βίντεο στα κοινωνικά μέσα έχει κοπεί. Δεν υπάρχει μέση του βίντεο, η αστυνομία θα ψάξει στις γύρω κάμερες ασφαλείας. Αν κοιτάξετε το βίντεο, είμαι ο σκύλος που χτυπάει και είμαι αυτός που έσωσε τη γάτα. “Ζητώ από το άτομο που έκανε το βίντεο να δώσει ολόκληρο το βίντεο στην αστυνομία. Επειδή το βίντεο κόπηκε”, είπε.

έδωσε

Source