Είμαι υποψήφιος για τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος

πανό99

ιπποδύναμηΣύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από, “Εάν οι φίλοι μου το θεωρούν κατάλληλο, θα αναλάβουμε το πάρτι μας και θα προσβλέπουμε με πιο δυνατό και ανανεωμένο τρόπο με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, θα συνεχίσουμε να περπατάμε στο μονοπάτι που πιστεύουμε και να εξυπηρετούμε το κοινό.” ΟζέρσεϊΕίπε ότι το Λαϊκό Κόμμα θα εγκατασταθεί σε μια θέση που σκέφτεται και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον για την τουρκοκυπριακή πολιτική ζωή, αντιπροσωπεύει την κοινή λογική και την κοινή λογική και παρέχει ισορροπία. Ο Özersay είπε, “Έχει ήδη αρχίσει να εκπληρώνει την πιο σημαντική αποστολή για τη δημιουργία ενός κοσμικού και δημοκρατικού σύγχρονου συστήματος και τη μεταμόρφωση της κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα το επιτύχουμε, θα το επιτύχουμε μαζί”.

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΜΟ”

Ο Özersay, ο οποίος συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και απάντησε στις ερωτήσεις, δήλωσε ότι μετά τις προεδρικές εκλογές, ως Λαϊκό Κόμμα, έκαναν μια ήρεμη, ήρεμη αξιολόγηση και αυτο-κριτική.

Ο Özersay εξήγησε την τελευταία διαδικασία και την κατανόησή του για την πολιτική με τα ακόλουθα λόγια:

«Έχουμε έναν ανθεκτικό, μαχητικό χαρακτήρα. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου θα τα παρατήσω εύκολα. Εμείς, ως Λαϊκό Κόμμα, έχουμε μάθει κάποια μαθήματα τον τελευταίο καιρό. Ο αγώνας μας ως Λαϊκό Κόμμα δεν είναι «ο αγώνας για τον Πρόεδρο του Özersay», δεν ήταν ποτέ έτσι. Για αυτόν τον λόγο, δεν πρόκειται να πούμε στο κοινό «δείτε τι έχετε», απλώς επειδή δεν έχουμε κερδίσει την Προεδρία, αυτό δεν μας ταιριάζει. Μπήκαμε στην πολιτική σε αυτήν τη χώρα για να έχουμε μια σύγχρονη διοίκηση που μας ταιριάζει, μπήκαμε για υπηρεσία. Ο πολίτης μας έδωσε μια πενταετή εντολή, έχουμε εκπληρώσει αυτό το καθήκον στην κυβέρνηση για τρία χρόνια και τώρα θα εκπληρώσουμε αυτό το καθήκον εξ ονόματος των λαών της αντιπολίτευσης. Ο πολίτης μας είπε «θα με εκπροσωπήσετε» για 5 χρόνια και έδωσε καθήκον. Δεν έδωσε την επιλογή να παραιτηθεί ή να συνεχίσει. Αυτό είναι καθήκον και δεν ξεφεύγουμε από αυτό. ”

“ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΜΕΝΟΥΜΕ Ή ΜΑΛΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ”

Εκφράζοντας ότι είχε κάποιες αδυναμίες λόγω της πολιτικής του απειρίας στην αρχή, ο Kudret Özersay δήλωσε ότι δεν έκανε τίποτα για να ντρέπεται και να ντρέπεται προς το κοινό.

Ο Özersay είπε, «Μετά από 3 χρόνια κυβερνητικής εμπειρίας, θα εξετάσουμε τώρα τις εξελίξεις με πιο δροσερό τρόπο και θα πάρουμε διδάγματα από αυτό που συνέβη. “Θα κοιτάξουμε μόνο προς τα εμπρός, όχι πίσω.”

πανό134

.Source