Είμαστε έτοιμοι για όλα τα είδη συνεργασίας με μη κυβερνητικούς οργανισμούς Özçınar

Pervin Gürler, Πρόεδρος της Λέσχης Central Lions Club, 7-14 Ιανουαρίου Λευκός κάλαμος για εβδομάδα με προβλήματα όρασης Σήμερα επισκέφθηκε την ένωση τουρκικών δήμων της Κύπρου και τον δήμαρχο του Güzelyurt Mahmut Özçınar στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Gürler συνοδεύτηκε από τον Πρόεδρο του Güzelyurt Yeşilada Lions Club Gökhen Tanaydın και μέλη.

Ο Gürler στην ομιλία του κατά την επίσκεψη κάθε χρόνο στον κόσμο για την ευαισθητοποίηση 7-14 Ιανουαρίου μεταξύ “Λευκός κάλαμος Με προβλήματα όρασης Εβδομάδα “ τους λόγους της επίσκεψης, υπενθυμίζοντας ότι κλήθηκε ως Να συμβουλευτείτε τις τοπικές διοικήσεις για την παροχή κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για άτομα με προβλήματα όρασης.

Ο Gürler εξηγεί ότι η ιστορία του White Cane ξεκίνησε το 1921 όταν ένας φωτογράφος που έχασε την όρασή του ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος άρχισε να περιπλανιέται στο Λονδίνο ζωγραφίζοντας το λευκό ζαχαροκάλαμο του για να τραβήξει την προσοχή. Γνώμη με τον Özçınar για τη διευκόλυνση της ζωής για πολίτες με προβλήματα όρασης ανταλλάσσονται.

KT Municipalities Union και ο δήμαρχος Güzelyurt Mahmut Özçınar εξ ονόματος της υπηρεσίας κατά την αποδοχήΛευκό μπαστούνι Με προβλήματα όρασης Εβδομάδα του Τονίζοντας ότι είναι πολύ καλή συνειδητοποίηση να προσελκύσετε την προσοχή με το όνομα «Λέσχη Λευκωσίας Central Lions και Güzelyurt Yeşilada Lions, Τόνισε ότι ο καθορισμός στόχων με μια μελέτη είναι μια πολύ καλή συνεργασία.

Ο Özçınar είπε ότι, ως τοπικές κυβερνήσεις, θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στις μη κυβερνητικές οργανώσεις, συνεχίζοντας να συνεργάζονται σε όλα τα είδη θεμάτων που θα φέρουν πινελιές στην κοινωνία.

Προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση στην κοινωνία, αναφέρεται ως White Cane Blind Week μεταξύ 7-14 Ιανουαρίου στον κόσμο κάθε χρόνο.

Ο White Cane, ένας φωτογράφος που έχασε την όρασή του ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος στο Λονδίνο το 1921, άρχισε να περιπλανιέται ζωγραφίζοντας το λευκό ζαχαροκάλαμο του για να παρατηρήσει και να τραβήξει την προσοχή στον έξω κόσμο. Αυτή η εμπειρία ήταν τόσο επιτυχημένη που το 1931 η Γαλλική Οργάνωση για τους Τυφλούς αποφάσισε ότι το ζαχαροκάλαμο των τυφλών να είναι βαμμένο λευκό και να συμβολίζεται με το όνομα λευκό καλάμι.

Και με αυτό το σύμβολο, οι ημερομηνίες 7-14 Ιανουαρίου, η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου στον κόσμο, γίνονται δεκτές ως “White Cane Blind Week”, και διάφορες επίσημες και μη κυβερνητικές οργανώσεις τονίζουν τη σημασία της υγείας των ματιών και διερευνώνται λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με προβλήματα όρασης.

.Source