Είμαστε έτοιμοι να διευθετήσουμε τις σχέσεις με την ΕΕ

Ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η πλήρης ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παραιτείται.

Ο πρόεδρος απευθύνθηκε στους Ευρωπαίους πρεσβευτές στο παλάτι Çankaya στην Άγκυρα, “Μοιραζόμαστε την κοινή γεωγραφία εδώ και 1000 χρόνια” είπε.

Πρόεδρος, “Παρά τα διπλά πρότυπα και τις αδικίες, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την πλήρη ένταξη” μίλησε.

«Είμαστε έτοιμοι να διευθετήσουμε τις σχέσεις»

Ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής: «Ως χώρα, είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε μια θετική ατζέντα με μακροπρόθεσμη προοπτική και να επαναφέρουμε τις σχέσεις μας στο προσκήνιο. Ακριβώς όπως η 60ετής διαδικασία ένταξης της χώρας μας αποτελεί στρατηγική επιλογή για εμάς, η ΕΕ που δέχεται τη χώρα μας σε πλήρη ένταξη θα είναι μια οντολογική επιλογή για το μέλλον της ένωσης. “

Πρόεδρος, «Ότι η Τουρκία πρέπει να πάρει τη θέση της στην ευρωπαϊκή οικογένεια» δηλώνοντας ότι με την αποχώρηση της Βρετανίας από την ένωση Αλλά είπε ότι με την απόκτηση της ένταξης της Τουρκίας επιλύθηκε η αβεβαιότητα.

Ο εμβολιασμός και το μήνυμα της Ανατολικής Μεσογείου

Ο Ερντογάν, η Τουρκία εργάζεται για το Covidien’s και το 19 από το στάδιο των ανθρώπινων δοκιμών του εμβολίου που ακολουθούνται από πολίτες όλων των απαραίτητων εγκρίσεων και θα υποβληθούν στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο για διαφωνία Αναφερόμενος στον Ερντογάν, “Πρέπει να μετατρέψουμε την Ανατολική Μεσόγειο σε μια λεκάνη συνεργασίας που θα εξυπηρετεί τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά μας και όχι έναν ανταγωνιστικό τομέα”. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source