Είμαστε αναποφάσιστοι για τον εμβολιασμό όπως στην πολιτική … – Namık GÖZ

Είμαστε αναποφάσιστοι για τον εμβολιασμό όπως στην πολιτική …

Τους τελευταίους μήνες προγράμματα πολιτικών συζητήσεων Δεν ξέρω αν το παρακολουθήσατε.

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής μιας ερευνητικής εταιρείας ανακοινώνει τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης έρευνας, ενώ δημοσιογράφοι και πολιτικοί επιστήμονες τα σχολιάζουν.

Η αναδυόμενη εικόνα στην πολιτική είναι ενδιαφέρουσαγια το κόμμα που θα ψηφίσει Το ποσοστό εκείνων που είναι αναποφάσιστοι είναι σχεδόν κοντά στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

***

Λοιμώδεις ασθένειες που προκαλούνται από ιούς, όπως η κορώνα Η πιο αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης είναι ο εμβολιασμός.

Κρίνοντας από τις εξηγήσεις των επιστημόνων Ακόμα κι αν το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί, ο κοροναϊός δεν θα βγει από τη ζωή μας τουλάχιστον 10 φορές. Ως εκ τούτου, η χρήση του εμβολίου κατά της κορώνας θα γίνει ρουτίνα, όπως και η γρίπη.

Εχθές, 3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που αγοράστηκαν από την Κίνα Συζητήσαμε το θέμα με φίλους στην εφημερίδα σχετικά με την επικοινωνία με την Τουρκία.

Πρόταση; bursahakimiyet.com.tr. προήλθε από τον συντάκτη μας Coşkun Saitoğlu: Ας κάνουμε μια έρευνα στα κοινωνικά μέσα και ρωτήστε τους οπαδούς μας …

Η έρευνά μας Φυσικά, δεν περιελάμβανε επιστημονικές μεθόδους όπως αυτές των ερευνητικών εταιρειών.

Η ερώτηση σχετικά με το εμβόλιο είναι απλή: Θα εμβολιαστείτε; Τρεις γρήγορες απαντήσεις: ναι, όχι, είμαι αναποφάσιστος.

Επιτρέψτε μου να μεταφέρω τα αποτελέσματα και τα σχόλια.

Στην πλειοψηφία της κοινωνίας Δυστυχώς, υπάρχει αναποφασιστικότητα και δισταγμός στην επιλογή της πολιτικής σχετικά με το εμβόλιο που αναπτύχθηκε κατά της κορώνας.

Ότι έγραψε το άρθρο μου έως και 178 ώρες συμμετείχαν στην έρευνα. Τοις εκατό Το 42,7% της απάντησης ήταν ναι, το 29,8% του όχι, το 27,5% των αναποφάσιστων.

Το σύνολο αυτών που χρησιμοποιούν την επιλογή όχι και είναι αναποφάσιστοι φτάνει το 58 τοις εκατό. Πράγματι, όχι και αναποφάσιστη επιλογή, ένα σημάδι δισταγμού.

Βλέπουμε τον λόγο για αυτό στα σχόλια των χρηστών κοινωνικών μέσων που ψήφισαν.

Ο πρώτος λόγος για δισταγμό είναι ότι το εμβόλιο προήλθε από την Κίνα. Ακόμα και ένας χρήστης λέει “Δεν αγοράζουμε καν καρκινογόνα παιχνίδια από την Κίνα«άλλος χρήστης λέει, Η Ευρώπη δεν προτιμά το κινεζικό εμβόλιο εφιστώντας την προσοχή στην άποψη ότι το εμβόλιο θα πρέπει να διαρκέσει τη φάση 3.

Εκφράζοντας την άποψη ότι συμφωνώ με τους ναι ψηφοφόρους »Θα είμαστε αν βρούμε “ Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που περιγράφουν την πρόοδο της Κίνας στην τεχνολογία υγείας.

Η ουσία της εργασίας? Κατά τη γνώμη μου, ένας από τους σημαντικότερους λόγους απόρριψης και αναποφασιστικότητας είναι ότι η κοινωνία δεν διαθέτει αρκετές πληροφορίες για αυτό το ζήτημα. Θα συζητήσουμε αυτό το ζήτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα..

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Δήμαρχος Osmangazi Μουσταφά Νταντάρκαι Panorama 1326 Bursa Conquest Museum Γενικός Διευθυντής Ορχάν Μολάσιλιχιν Ακολουθώ το ακαδημαϊκό του ταξίδι σταδιοδρομίας από το 2015.

Πανεπιστήμιο Anadolu Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πανεπιστήμιο Οκάν »Από τον Mollasalih, ο οποίος έλαβε το μεταπτυχιακό του στο Στο Cyprus Near East University Τον ζήτησα να με ενημερώσει πρώτα όταν ολοκλήρωσε το διδακτορικό του.

Ο Mollasalih ολοκλήρωσε το έργο του, δημοσίευσε το άρθρο του και περιμένει την διδακτορική του παρουσίαση από τον Ιούνιο. Ποιος έκανε την παρουσίασή του, η οποία αναβλήθηκε λόγω πανδημίας, στην κριτική επιτροπή που συγκεντρώθηκε στο διαδίκτυο την προηγούμενη μέρα. Ο Mollasalih έγινε τοπικός διαχειριστής με τίτλο διδακτορικού τίτλου.

Όσον αφορά το θέμα της διατριβής? Mollasalih, ηγεσία και διοίκηση στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου εργάζεται για πολλά χρόνια Σπούδασε.

ΜολάσαλιχινΗ επίδραση της προσωπικότητας και της σχέσης ιδιοσυγκρασίας με την ηγεσία στη διαχείριση των τοπικών κυβερνήσεων μελέτη με τίτλο φέρνει την πρώτη στην Τουρκία Αυτό το παρατηρούμε στη βιβλιογραφική έρευνα Ρώτησα τον Mollasalih για λεπτομέρειες.

Για διδακτορικό Με τη διεξαγωγή μιας έρευνας 720 ερωτημάτων σε 700 άτομα που εργάζονταν στο Δήμο Osmangazi και Yıldırım, συνήχθησαν συμπεράσματα.

Ποιο είναι λοιπόν το αποτέλεσμα; Πώς πρέπει να είναι ένας καλός τοπικός διευθυντής;

Σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, Όσοι έχουν καλή ιδιοσυγκρασία και ηγετικές ικανότητες είναι πιο επιτυχημένοι. Εάν προτιμάτε από την άποψη αυτή, ευνοεί τον αρσενικό διευθυντή.

Το ερώτημα που έθεσε η διδακτορική κριτική επιτροπή στην παρουσίασηΤι φέρατε στη βιβλιογραφία; Εξηγώντας την απάντηση στην ερώτηση, ο Mollasalih συνέχισε ως εξής:

Τοπικές κυβερνήσεις στην Τουρκία, που βρίσκονται στη διασταύρωση της πολιτικής και του κοινού. Όταν εκλέγεται ένας πολιτικός που ασχολείται με άλλες θέσεις εργασίας, ο αρχηγός του δημόσιου υπαλλήλου είναι δημόσιος υπάλληλος. Η αρμονία και η επιτυχία εδώ εξαρτώνται από την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιότητες ηγεσίας του προτιμώμενου ατόμου. Επομένως, αυτές οι δυνατότητες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη επιλογών.

Αυτή η μελέτη θα είναι ένας καλός ακαδημαϊκός πόρος για πολιτικά κόμματα στις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων τα επόμενα χρόνια.

Ο Mollasalih σχεδιάζει να συνεχίσει τις ακαδημαϊκές του σπουδές τα επόμενα χρόνια.

Σας γιορτάζουμε και σας ευχόμαστε επιτυχία …

Source