“Είμαστε πιο κοντά στο Mesut Özil από ποτέ”

Ο Διευθυντής Sportive Fenerbahçe Emre Belözoğlu δήλωσε ότι είχε συνάντηση με τον Mesut Özil και τον διευθυντή του και είπε: «Είμαστε πιο κοντά στο Mesut από ποτέ. “Αν συμφωνήσει με το σύλλογό του με τους όρους που θέλουμε, αυτή η μεταφορά δεν θα έχει επιβάρυνση στα όριά μας”, είπε. Ο Belözoğlu δήλωσε επίσης ότι ο Perotti, ο οποίος είναι τραυματισμένος, πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Sportive Director, απάντησε στις ερωτήσεις των μελών του Τύπου πριν από την εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Samandıra Can Bartu. Για τον Mesut Özil, ο οποίος είναι στην ατζέντα των κίτρινων-μπλε ανθρώπων, ο Belözoğlu δήλωσε ότι ήταν από τους πιο ειδικούς παίκτες στον κόσμο στη θέση του τα τελευταία 20 χρόνια και είπε: «Εάν συμβεί αυτή η μεταφορά, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά. Φαίνομαι πολύ θετικά εκ μέρους της κοινότητας και του προέδρου, αλλά δεν το βλέπω εύκολα. Έχουμε τα δικά μας σχέδια. Ο Mesut έχει επίσης συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο Mesut είναι ένα πολύ μεγάλο αστέρι. Μιλάμε για έναν παίκτη που συμβάλλει σε ένα γκολ σε έναν από τους 2 αγώνες ανεξάρτητα από την ομάδα που παίζει. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος που ο Fenerbahçe είχε έναν τέτοιο παίκτη ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής μας. Είχαμε μια συνάντηση με αυτόν και τον διευθυντή του. Η διαδικασία είναι αργή, αλλά ο Mesut είναι πιο κοντά από ποτέ. Το γεγονός ότι ο Mesut ήταν στο δικό του παιδικό όνειρο και ο Fenerbahçe είχε ένα τέτοιο όνειρο έχει κάνει αυτό το βήμα τόσο κοντά για πρώτη φορά ».

“Εάν ο Μεσούτ συμφωνήσει με την ομάδα του με τους όρους που θέλουμε, δεν θα μας επιβαρύνει”
Υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει μια διαδικασία που ο Mesut έχει πραγματοποιήσει με την Arsenal για την οποία έχει συμβόλαιο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε: «Αφού τελειώσει η διαδικασία συνάντησης με το κλαμπ του Mesut, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις μεταξύ μας. Εάν ο Μεσούτ συμφωνήσει με το σύλλογό του με τους όρους που θέλουμε, δεν θα έχει επιβάρυνση στα όριά μας φέτος. Η Fenerbahçe ή άλλοι σύλλογοι δεν έχουν πλέον τη δύναμη να φέρουν παίκτες με 4-5 εκατομμύρια μισθούς ευρώ. “Δεν μπορεί να υπάρχουν αριθμοί που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του Φενέρμπαχτσε και να επηρεάσουν τους μισθούς των παικτών.

“Ο Περότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση”
Ο Emre Belözoğlu δήλωσε ότι ο αστέρας της Αργεντινής Ντιέγκο Περότι πρέπει να λειτουργεί. Εξηγώντας ότι ο παίκτης έπρεπε να μείνει μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, είπε ότι θα καθίσουν και θα μιλήσουν με τον προϊστάμενό του, λέγοντας, “Υπάρχει σύνδεση κοντά στο σύνολο στο γόνατο του Perotti. Πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης, μεταφέραμε την κατάσταση στους διαχειριστές του. Μακάρι να ήταν μεγαλύτερες αυτές οι περίοδοι. Δυστυχώς, η διαδικασία προχωρά ακριβώς όπως ούτε αυτός ούτε εμείς θέλουμε. Σε περίπτωση μιας επιχείρησης, θα πρέπει να καθόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και να αποφασίζουμε με αυτόν και τον διευθυντή του. “Η ιατρική ομάδα θα αποφασίσει αν θα γίνει η χειρουργική επέμβαση ή όχι.”

“Η κατάσταση του Περότι θα αποφασιστεί εντός μίας εβδομάδας”
Δηλώνοντας ότι ο παίκτης παίζει πολύ λιγότερο από τον δικό του μισθό και ότι δεν έχει φτάσει ακόμα τα χρήματά του ανά παιχνίδι, ο Belözoğlu είπε:
“Η κατάσταση του Perotti θα αποφασιστεί έως και 1 εβδομάδα. Δεν έχει οικονομικό βάρος για τον Fenerbahçe χάρη στη σύμβαση που ετοιμάσαμε υπέρ μας. Εάν πούμε ότι ο διαχωρισμός της Perotti θα είναι σίγουρος, δεν θα πούμε την αλήθεια. Μπορώ να δω τις επιθυμίες και τις επιθυμίες του παίκτη, αλλά πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Πρέπει να εκκενώσουμε τον παίκτη που σχετίζεται με τη μετακίνηση του παίκτη από το εσωτερικό με κάποιο τρόπο. Πάνω από τα όρια, προστίθενται επίσης ο αριθμός των παικτών και ο αριθμός των αλλοδαπών. Θα πρέπει να λάβουμε αποφάσεις. Εάν δεν μειώσουμε τον παίκτη, δεν θα ήταν σωστό να υποσχεθούμε τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κινήσεις για να το θέσουμε. ” Ο Belözoğlu ανακοίνωσε ότι θα λάβουν μια σαφή απόφαση σχετικά με τους παίκτες εκτός της ομάδας Nabil Dirar κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
“Η διαδικασία Ömer Faruk πηγαίνει αρνητική”
Ο Emre Belözoğlu δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις τους με τους νεαρούς παίκτες Ömer Faruk Beyaz συνεχίζονται προς το παρόν αρνητικά και είπε: «Ο Ömer είναι 17 ετών, μετά την αποχώρηση του Ersun Yanal, είχαμε 10 αγώνες στη διαδικασία που ξεκίνησαν με την άφιξη του δασκάλου Tahir, όλοι ήταν στην ομάδα. Συμμετείχε σε 5 από τους 10 αγώνες. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ λυπημένος για τον Ömer Faruk. Από την πρώτη μέρα, μοιράστηκα με όλους ότι ο Ömer είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής. Στην πραγματικότητα, τον πήγαμε με ένα έργο που δεν είχε γίνει ποτέ, ένα έργο 5 ετών. Η τελευταία θητεία συμπεριλήφθηκε επίσης στον πρόεδρο. Πήγαμε στο σπίτι του και το έργο μας εξηγήθηκε. Νόμιζα ότι θα ήθελα να είχε έρθει εναντίον μου σε ηλικία 17 ετών με ένα τέτοιο έργο και συμπεριφορά. Ο Ömer είναι ένας πολύτιμος παίκτης για μένα. Το σημείο που λυπάμαι είναι: Όταν μια ιστορία λέγεται η ιστορία της Fenerbahçe, ο Ömer Faruk θα γράψει ως «ο νεότερος καπετάνιος». Ωστόσο, δυστυχώς, δεν νομίζω ότι βρήκαμε την αξία που δίνουμε », είπε.

“Δεν νομίζω ότι ο Ömer Faruk υπέγραψε σύλλογο”
Εξηγώντας ότι η διαδικασία δεν έχει τελειώσει και ο Ömer Faruk θα πρέπει να λάβει απόφαση το συντομότερο δυνατό, ο Belözoğlu είπε:
“Μας είπε την απόφασή του σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά υπάρχει μια τεράστια κοινότητα εδώ. Ναι, έχουν επιτευχθεί μεγάλες επιτυχίες με σπουδαίους αθλητές κάτω από αυτήν την οροφή, αλλά κανένας από εμάς δεν είναι μεγαλύτερος από τον Fenerbahçe. Ακόμα κι αν φύγω από εδώ, θα έχω πρόβλημα να το προστατεύσω. Η διαδικασία της πρώτης δεν πηγαίνει θετικά, θα τελειώσει θετικά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα της σύμβασης που του έδωσε ο Fenerbahçe. Το εσωτερικό του έργου είναι γεμάτο θετικές προϋποθέσεις για αυτόν, αλλά όταν κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα, η διαδικασία δεν πηγαίνει θετικά. Όταν εξετάζουμε τα δικαιώματα της Fenerbahçe, δεν βλέπουμε κανέναν. Δεν νομίζω ότι ο Ömer Faruk υπέγραψε σύλλογο. Αυτός και η οικογένειά του είναι μάρτυρες του πόσο σκληρά προσπαθούμε να συνεχίσουμε αυτήν τη διαδικασία με θετικό τρόπο. Έβαλα το συγκρότημα στο χέρι μου για να ειπωθεί ειλικρινά. Στόχος μας είναι να ονειρευτεί ο Fenerbahçe να εξαγάγει τις δικές του αξίες και να περπατήσει μαζί τους. δεν πηγαίνει, ούτε νομίζω ότι θα πάει. “

“Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποπλανήσουμε τους παίκτες”
Ο Emre Belözoğlu δήλωσε ότι δεν είχε το χαρακτηριστικό γνώρισμα της «παραπλάνησης ποδοσφαιριστών» κατά την κοινή γνώμη. Εξηγώντας ότι δεν είχε συνάντηση με τον Dorukhan Toköz, ο οποίος παίζει στο Beşiktaş, ο Belözoğlu είπε, “Δεν έχουμε την ικανότητα να αποπλανήσουμε. Μοιραστήκαμε τα ειλικρινά μας συναισθήματα στις μεταφορές που κάναμε. Δεν είχαμε καμία προσπάθεια για τον Dorukhan. Ο Beşiktaş είναι ένας σύλλογος με καλές σχέσεις. “Είμαστε στην κοινότητα. Κανείς δεν μπορεί να μας διδάξει τι να κάνουμε. Δεν έχουμε ατζέντα για τον Ντορουκάν αυτήν τη στιγμή. Η διαδικασία μεταφοράς είναι μια δυναμική διαδικασία. Δεν σκεφτόμαστε μόνοι μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει κάποιος, ξέρουμε τι κάνουμε.”

“Αν πρόκειται να κάνουμε μια μεταφορά, θα είναι ο αναστολέας”
Ο Διευθυντής Αθλητισμού του Fenerbahçe Club δήλωσε ότι εάν κάνουν μια μεταφορά, η προτεραιότητα είναι η θέση στοπ. Οι ίδιοι οι αμυντικοί Mauricio Lemos βλέποντας ότι και οι παίκτες εξακολουθούν να έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη που εξηγεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, “Fenerbahce μεγάλη κοινότητα, αλλού Τουρκία. Μερικές φορές δεν αρκεί για το πρωτάθλημα Fenerbahce. Εάν έχετε αρκετά κριτήρια για την επιτυχία ενός αθλητή εδώ μερικές φορές δεν το αρκεί.” αλλά οι στιγμές που έπαιζαν για τον Fenerbahce. ένας παίκτης από το εξωτερικό δεν είχε τη διαδικασία να έρθει και να προσαρμοστεί στην Τουρκία. Έχουμε συνάψει συμβόλαιο επειδή πιστεύουμε ότι ο Lemos. Νομίζω ότι είναι καλοί αγώνες. Θα υποστηρίξει τη θέση μας φαίνεται ότι ο αναστολέας θα έχει μεταφορά. “Κάνουμε μια αξιολόγηση στο κλαμπ που σχετίζεται με το. Εξακολουθώ να πιστεύω στο ύφος του παίκτη. Εάν πρόκειται να κάνουμε μια μεταφορά, μπορεί να είναι ο αναστολέας.”

“Δεν λάβαμε επίσημη προσφορά για το Ozan”
Ο Emre Belözoğlu είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Ozan Tufan, του οποίου η μεταφορά είναι υπό αμφισβήτηση και ότι δεν έχουν λάβει επίσημες προσφορές μεταφοράς και είπε: «Ο Ozan έχει μια πολύ καλή καρδιά, ένα καθαρό αγόρι. Είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί εάν έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στο Fenerbahçe ή όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για το Ozan. Η αξία του αέρα που δημιούργησαν οι Τούρκοι παίκτες μας μέσα μας αφορά. “Με κάνει πολύ χαρούμενο που οι Τούρκοι παίκτες μας, ειδικά ο Οζάν, έχουν αυτό το στοιχείο.”

“Η Sosa θα είναι πολύ χρήσιμη για αυτήν την ομάδα”
Ο Emre Belözoğlu δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Jose Sosa και πιστεύουν ότι ο παίκτης θα είναι πολύ χρήσιμος για την ομάδα. «Το δάχτυλο του Sosa έσπασε πριν από τον αγώνα του Galatasaray, οπότε έπαιξε 4-5 αγώνες. Υπήρξαν πόνοι στη βουβωνική χώρα για ένα μήνα. Παρά τον πόνο του, θέλει να προπονηθεί και να παίξει. Είπαν ας το σταματήσουμε για μια εβδομάδα, αφήστε τον πόνο σας να τελειώσει για μια εβδομάδα, ξεκινήστε. Γνωρίζω πολύ καλά την ποιότητα και το διαμέτρημα της Sosa. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα. “Είμαι πολύ άβολα με μια απογοητευτική αντίληψη για τη Sosa.”

Source