Είναι ένας τρόπος ζωής ή μια κατάσταση διαβίωσης;

Μερικές φορές δεν ξέρει τι να πει. ακριβώς αυτό! Σας λέω για τη δήλωση του εκπροσώπου της CHP Faik Öztrak την προηγούμενη μέρα. Με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τους περιορισμούς στην ψυχαγωγία της Πρωτοχρονιάς, ο Faik Bey είπε ότι η «παρέμβαση στον τρόπο ζωής» στοχεύει! Λένε οι ίδιοι. “Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει μόνο έναν λόγο να κάνει τη δήλωση: Θέλουν το έθνος να γιορτάζει το νέο έτος του άλλου, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Δεν έχουν σταματήσει να παρεμβαίνουν στον τρόπο ζωής τους!” Δεν υπάρχει λάθος στον μάρτυρα. ρώτησαν την καμήλα, γιατί ο λαιμός σου είναι στραβά. Αυτος επισης; Πού είμαι σωστός, είπε, αυτό το παράδειγμα! Τώρα που θα διορθώσουμε αυτήν τη λέξη; Πού θα ξεκινήσουμε; Λόγω του επαγγέλματός του, καταλαβαίνει τους αριθμούς. Ας δώσουμε μερικούς αριθμούς, ίσως ελπίζουμε ότι θα τον βοηθήσει να καταλάβει: Υπουργός Υγείας Dr. Το Fahrettin Koca ενημερώνει τακτικά το κοινό για το Kovid-19 κάθε μέρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες? Περισσότεροι από 257 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια μέρα. Ο συνολικός αριθμός υποθέσεων ήταν 2 εκατομμύρια 162 χιλιάδες 775. Συνολικά 20 χιλιάδες 135 άνθρωποι πέθαναν λόγω αυτής της ασθένειας. Ο αριθμός των σοβαρών ασθενών είναι 4.000 251. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους λόγω του Kovid-19, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, νοσοκόμων, τεχνικών υγείας και όλου του προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης, ξεπέρασε τους 250!
Θέλω να καλέσω ή ακόμα και να φωνάξω από εδώ για άλλη μια φορά! Κανείς δεν θέλει να κλειδώσει κανέναν σε σπίτια, κυρίες, κυρίες! Καταλάβετε ότι αυτό το ζήτημα δεν είναι πολιτική και εργαλείο ιδεολογίας, δεν μπορεί να είναι! Ας μείνουμε μόνοι μας, πρέπει να κάνουμε το ρόλο μας για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για τα παιδιά μας για λίγο περισσότερο! Πρέπει να το κάνουμε αυτό για τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι έχουν καθυστερήσει για μήνες βάζοντας τη ζωή τους στα δόντια τους, παραιτώντας τις οικογένειές τους, όλη τη ζωή τους, και με υπεράνθρωπη προσπάθεια να θεραπεύσουν τους ασθενείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε δεν είναι αρκετά βαρύ για να δώσουμε τη ζωή μας σαν κι αυτούς. δίνοντας προσοχή στην κοινωνική απόσταση, προσέχοντας την καθαριότητα και όχι μόνο έξω από τη δουλειά μας, μένοντας στα σπίτια μας! Εάν εξακολουθείτε να επιμένετε να παραμορφώσετε αυτό το ζήτημα στην πολιτική, έχω ένα πράγμα να πω. ντροπή σου!

***

ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …

Κορυφή για το κλίμα που διοργανώθηκε από το Turkuvaz Medya και το περιοδικό InBusiness τη Δευτέρα. Είναι το πιο σημαντικό ζήτημα όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά και των επόμενων ετών. Το πιο εντυπωσιακό μήνυμα στη σύνοδο κορυφής όπου οι ειδικοί στους τομείς τους είναι ομιλητές. Ήρθε από την Πρώτη Κυρία Ερντογάν. Στη σύνοδο κορυφής που παρακολούθησε με ένα βίντεο μήνυμα, η Πρώτη Κυρία Ερντογάν είπε, “Εάν δεν δράσουμε για την κλιματική κρίση, η οποία επηρεάζει πολλές περιοχές από την αναπνοή που παίρνουμε στην τροφική αλυσίδα, ένα σκοτεινό, μη αναστρέψιμο μέλλον θα είναι η πραγματικότητα των παιδιών μας”. Επισήμανε την παγκόσμια προσέγγιση κινητοποίησης. Ο στόχος όλων των έργων ευαισθητοποίησης, τα οποία η Emine Erdogan διεξάγει εδώ και χρόνια υπό την αιγίδα της και εφιστώντας την προσοχή στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ιδίως την ανακύκλωση και τα μηδενικά απόβλητα, στοχεύει στη σωστή διαχείριση του μέλλοντός μας, ενός βιώσιμου μέλλοντος και της κλιματικής κρίσης.
Σημείωση: Φέτος έχουμε εξαντλήσει όλους, λίγο λυπηρό, ελπίζω ότι το 2021 φέρνει υγεία, ειρήνη και ευτυχία για λογαριασμό ολόκληρου του κόσμου και της χώρας μας. Ευτυχισμένο το νέο έτος…

.Source