“Είναι ένα σκυλί που δεν επιδιώκει το δικαίωμά του! ..” – HINCAL ULUÇ

Από τότε που εγκαταστάθηκα και άνοιξα ένα κατάστημα, ανέφερα τον τίτλο μερικές φορές, γνωρίζουν οι παλιοί αναγνώστες. Σήμερα υπογραμμίζω να γράφω και να ουρλιάζω ..
Ποιοι δεν ζητούν το δικαίωμά του είναι σκύλος!

Συντρίβουν τον καλούντα .. Ζούσαμε τη Δευτέρα το βράδυ .. Συντριβή .. Αυτή η αδικία δεν είναι η πρώτη .. Εάν συνεχίσουμε να υπακούμε, δεν θα είναι η τελευταία ..
Επειδή σε αυτή τη χώρα “μεγάλο“του τι είναι”μικρό“Υπάρχει μια συντριβή σε αυτό, ειδικά στον αθλητισμό ..
Ο νομοθέτης είναι στο πλευρό των πρεσβυτέρων λόγω των ψήφων .. Η εκτελεστική εξουσία δεν έχει μνησικακία, αν και έχει δει τόσες πολλές αδικίες και ζει σχεδόν κάθε εβδομάδα .. Ψηφίστε, ψηφίστε!
Κρίση?. Υπάρχουν ειδικοί εισαγγελείς που φοβούνται να εφαρμόσουν ακόμη και το νόμο αριθ. 6222 για τη βία στο ποδόσφαιρο;
Υπάρχει πραγματικά; Τρεις γίγαντες επικεφαλής του, καθηγητές κάθε εβδομάδα Ενώ ο διαιτητής σκουπίζει τα μέσα ενημέρωσης 6222 εισαγγελείς που δεν είπαν “δικαιοσύνη” το μέλλον είναι έτσι ;.
Το τέταρτο μέσο ισχύος;.
Μην με κάνει να γελάω .. Τα μέσα μου είναι ήδη δίπλα στα δυνατά .. 3 σκλάβοι των πρεσβύτερων .. Επειδή έχουν κυκλοφορία .. Έχουν την βαθμολογία .. Επίσης, είναι ασταθής τάξη ..

Η Τουρκία απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το Super League είναι πώς σχεδιάστηκε εκείνη τη στιγμή! Ο lineman είναι εκεί .. Υπάρχει ένα πλήρες 1,5 λεπτό κοιτάζοντας γύρω. Αλλά η μπάλα είναι στο παιχνίδι. Αν ο Beşiktaş είχε σημειώσει ένα γκολ με αυτό το στέμμα … Λοιπόν, εάν ο αρχηγός του Beşiktaş απομακρύνθηκε από το παιχνίδι με αυτό το στέμμα, τότε θα μπορούσε ο διαιτητής στο γήπεδο και οι ίδιοι διαιτητές στο VAR να λάβουν τις ίδιες αποφάσεις σε αυτή τη χώρα, να τον συζητήσουν. τέτοιο σφάλμα Fener, Galatasaray και αν οι διαιτητές μας μπορούν να το κάνουν εναντίον του Beşiktaş. συζητώ Στην πραγματικότητα .. Θα σφίξει τα μπαστούνια; Το πρόβλημα δεν είναι λάθος .. Κάθε διαιτητής κάνει λάθος .. Φυσικά .. Αλλά αν το έκαναν εναντίον των ενηλίκων, σφυρίζουν τον άνδρα .. Τότε “Πυροβολήστε τον καλό άντρα ..” Το πρωτάθλημα έχει σχεδιαστεί έτσι .. Εμείς οι ανόητοι κοιτάζουμε επίσης την οθόνη κάθε βράδυ, καθαρά αγνά .. Ακόμα και ο πρωταθλητής είναι οι ανόητοι που παρακολουθούν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ..

1. Φενέρμπαχτσε
2. Γαλατασαράι
3. Μπεσίκτας
Λοιπόν, οι αριθμοί αυξήθηκαν φέτος σε 18 στο Super League “ΜΙΚΡΟ“Τι είμαι εγώ ?.
Το υπέροχο παιχνίδιΠρόσθετα ..
Τα έξτρα που συνθλίβονται και ξυλοκοπήθηκαν για 3 τριάντα νομίσματα.
Χάνι σε ταινίες Yeşilçam Κουνέιτ Πέντε και δέκα λίρες από τον ξυλοδαρμό από τον Άρκιν να πάρει έναν ημερήσιο μισθό, Beyoğlu πίσω Τα έξτρα περιμένουν στο καφενείο στους δρόμους τους Ναι, είναι!
Όλοι, ακόμη και ο Σίβας “Τάχα“Ακόμη και ο δάσκαλός του, Rıza Çalımbay, επιπλήρωσε, επέκρινε, επαναστάτησε ενάντια σε αυτήν την κατάφωρη αδικία, ως θεατής της δολοφονίας που διαπράχθηκε δημόσια και επίσημα μπροστά σε αυτά τα εκατομμύρια. Σίβας Ο καπετάνιος Χακάν εξέγερση ..
Ο Ρίζα δεν μπορεί να μιλήσει μόνος του .. Εάν το κάνει, το ξέρετε αυτό Ο Aboubakar είναι νεκρός προδότης που αγαπά τη μητέρα του Λιντσίνγκ Μπεσίκτας το πιο διάσημο στην ιστορία όνομα μεταξύ Σε μια τέτοια σταύρωση τεντώνουνΤα όνειρα του Atom Karınca να γίνουν δάσκαλος του Beşiktaş μια μέρα εξαφανίζονται. Δεν μπορεί να περάσει ξανά από την πόρτα αυτού του συλλόγου ..
Ενώ υπήρχε όλη αυτή η ντροπή κατά το πρώτο ημίχρονο, κάποιος είδε τη Ρίζα στο περιθώριο;
Μπερδεμένος, έκρυψε τη Ρίζα ..
Τότε ποιος θα καλέσει, το δικαίωμα του Sivas, που ηττήθηκε δημόσια και επίσημα από τους σχεδιαστές του πρωταθλήματος; Μικρό κλαμπ, το επιπλέον κλαμπ Sivas, σωστά;
Ο ο ήρωας της νύχτας είναι ο Χακάν Κύριοι ..
Hakan, ο οποίος εξεγέρθηκε ενάντια σε αυτήν την κατάφωρη αδικία και που αναζητά τα δικαιώματα του Sivas!
Γιατί έγραψα τις λέξεις στον τίτλο, πιθανώς καταλαβαίνετε ..
Μια μέρα, όταν ήμουν τον τελευταίο χρόνο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Kurtuluş, ο δάσκαλός μας στη Βιολογία, Salih Pala, δεν θα ξεχάσω το όνομά του μόνο και μόνο λόγω αυτής της λέξης, στάθηκε στο βάθρο με τον 1,90 παίκτη μπάσκετ και φώναξε σε ολόκληρη την τάξη.
Είναι ο σκύλος που δεν ζητά το δικαίωμά του!“Κοιτάξτε την ειρωνεία του Σίβας, του παγκοσμίου φήμης, των πιο πολύτιμων στον κόσμο, των σκύλων του Σίβα, αναζήτησε το δικαίωμα του Σίβας.
Θυσιάζοντας τον εαυτό σου “Το Kangal του Sivas Εάν υπάρχει, έχει επίσης τον Hakan” είπε..
Τι συνέβη?. Ο δάσκαλός του είναι ο πρώτος, τα μέσα μου είναι στην ουρά, καταραστήκαμε τον αναζητητή, όχι την αδικία.
Sergen Efendi “Αυτή η αποκάλυψη για ένα στέμμα θα σπάσει“Είπε .. Ουάου, Σέργεν;”
Τι μεγάλη λέξη!
Η Doomsday ξεσπά για μια Σμύρνη Χασάν Ταχσίν; Αυτή η σφαίρα ρίχνεται ; Τι σε εσάς; Απόκρυψη στο σπίτι σας. Ζήστε ailenle να .. Sivas Captain Hakan, αυτή η πρώτη σφαίρα διορίζεται σε αδικίες σε αυτό το σχεδιασμένο πρωτάθλημα που επαναστάτησε και θυσιάστηκε .. Παράδειγμα το οποίο είναι ..
Αν ο Ρίζα είχε καρδιά, αυτή τη διαβόητη μητέρα, ότι ο Σίβας πυροβολήθηκε στην πλάτη δημόσια και επίσημα, θα επαναστάτησε. Εκείνη την εποχή, ο Hakan δεν θα βαδίζει στον διαιτητή.
Θα μπορούσε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με τον διαιτητή, αναπληρωτή, VAR, MHK, πρόεδρο και τα διοικητικά συμβούλια ποινικής διαιτησίας, να τολμήσει να σχεδιάσει άνετα το πρωτάθλημα;
Για την ομοσπονδία και τα διοικητικά συμβούλιά της “Νομική Διοικητική Κηδεμονία“Έτσι”Ελεγχος και δικαίωμα επιτήρησης“Ο Υπουργός Αθλητισμού, θα ήταν θεατής σαν να ζούσε στο διάστημα, αυτό που συμβαίνει εδώ και εβδομάδες ..
Μεχμέτ Σεπίλ Ο άντρας κάλεσε ..
Ότι δεν καυχιέται Ένωση Συλλόγων κεφάλι φάντασμα..
Ακόμη και αυτή η ένωση είναι υπηρέτης των 3 πρεσβύτερων ..
Δεν θα προκύψει καλό από εσάς και την ένωση σας.
Ποιος θα κάνει τότε;
O μικρά κλαμπ; Ω Πρόσθετα ένωση της! Εδώ ο Χάκαν έδειξε τι να κάνει ..
Σε μια τέτοια ντροπή, ο πρόεδρος ενός από εσάς πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να τραβήξει την ομάδα του από το γήπεδο .. Στη συνέχεια ένα άλλο .. Ένα ακόμη ..
Ποιος πηγαίνει στο Cüneyt εάν δεν μπορεί να βρει έναν άνδρα να νικήσει; Αφήστε την ομάδα να επαναστατήσει ενάντια στην αδικία από το γήπεδο.
Αφήστε αυτά τα τρία μεγάλα παιδιά και την Ομοσπονδία τους να κάνουν ένα πρωτάθλημα 3 ομάδων ..
Τα στατιστικά δεν είναι το κράτος, αλλά εσείς … Επίσης ενώνεστε μεταξύ σας, δημιουργείτε μια ομοσπονδία και παίζετε. Ας δούμε λοιπόν ποια ομοσπονδία αναγνωρίζει η FIFA; Μαριονέτα ή πραγματική;
Θα σκεφτεί τόσο μεγάλο, θα είναι τόσο γενναίος, Χακάν Αρσλάν, Ο Χασάν Ταχσίν θα το κάνει Έχεις καρδιά σου;
Συνθλίβουν εκείνους που θα συντριβούν, κύριοι!
Δεν έχει δικαίωμα, έχει ληφθεί!
Τι σου άξιζε μέχρι σήμερα!
Ο Hakan Arslan, άξιος του πλήρους ονόματος Hakan και Arslan δεν είναι παρόντες στον αγώνα της 16ης εβδομάδας Denizli που θα παιχτεί μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στο Sivas ..
Όλη η ομάδα είναι στο γήπεδο Πρέπει να βγει με τα μπλουζάκια που είναι ο Hakan.
Θα πρέπει να ακούσετε τον Εθνικό Ύμνο έτσι .. Οι φωτογραφίες του Hakan Arslan πρέπει να τοποθετηθούν στις κενές θέσεις του Covered Tribune.
Σίβας, όλη η Τουρκία “Ολοι εμείς Το δικαιωμα σου“πρέπει να πω ..
Ο Σίβας είναι η πόλη όπου η απόφαση για έναρξη του «Πολέμου της Ανεξαρτησίας» ελήφθη μετά την πρώτη σφαίρα του Χασάν Ταχσίν.
Η πόλη που γράφει «Ιστορία» όπου υπογράφηκε η εξέγερση ενάντια στην αδικία, η κατοχή του μεγάλου ιμπεριαλιστή!
Ο Σίβας πρέπει να αντιδράσει με τέτοιο τρόπο ώστε στον δρόμο της εξέγερσης ενάντια στην ενότητα, την αλληλεγγύη και την αδικία, ότι η ομοσπονδία μαριονετών και ο υπηρέτης της, η επιτροπή και οι άνθρωποι της γνωρίζουν ότι ο Σίβας θα αποσυρθεί από το πεδίο με παρόμοια ντροπή και τότε αρχίζουν να σκέφτονται τι θα τους συμβεί!

***

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ! ..

αγαπητός Zeynep ÖzyılmazelΟ Zeynep, ο δεύτερος Zeyno της οικογένειάς μας, έστειλε ένα εξαιρετικό άρθρο στη γωνία μας ξανά πριν από την Πρωτοχρονιά. Το Zeynep είναι ένας από αυτούς που αντιστάθηκαν να κάθονται και να δηλητηριάζουν κάθε μέρα της ζωής κατά τη διάρκεια αυτών των επιδημιών, σεισμών, πλημμυρών. λέει πώς συνεχίζει παράγοντας λύσεις, όχι δίνοντας συμβουλές ..
Διαβάστε το τώρα .. Θα το λατρέψετε!

*

Στο προηγούμενο άρθρο μου, ανέφερα ότι η αλλαγή της προοπτικής μας, η εστίαση σε αυτό που έχουμε και οι ομορφιές στη ζωή μας θα μας βοηθήσουν με θετικό τρόπο, ειδικά στις μέρες μας.
Τώρα θα ήθελα να σας πω για μια μέθοδο που έχω εφαρμόσει για αυτό:
Καλό βιβλίο“Γιατί…
Αυτό ήταν ακριβώς το τελευταίο έτος.
Όταν σκέφτηκα ότι η ζωή μου πήγαινε σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, ξαφνικά πράγματα που δεν περίμενα ποτέ συνέβησαν.
Έπρεπε να οικοδομήσω τη ζωή μου από την αρχή, κυριολεκτικά.
Είχα μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι σε μια ολοκαίνουργια γειτονιά και έπρεπε να αγοράσω τα μαχαιροπήρουνα από το μηδέν.
Όλα και όλα ήταν καινούργια και στην πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα, αλλά τότε δεν μπορούσα να τα δω.
Κρατούσα ακόμα τα παλιά μου όνειρα και αρνούσα να ονειρευτώ νέα.
Πέρασα μέρες και εβδομάδες με αυτή τη διάθεση …
Τότε μια μέρα παρακολούθησα μια πρόσκληση. Μου δόθηκε ένα σημειωματάριο και ένα στυλό για να μπορώ να σημειώσω την παρουσίαση που έγινε σε αυτήν την πρόσκληση. Όταν έφτασα στο σπίτι στο τέλος της νύχτας, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα τόσο ευχάριστη στιγμή για πολύ καιρό.
Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε άλλο όμορφο πράγμα στη ζωή μου; Ή απλώς δεν ήξερα πώς να σταματήσω και να παρατηρήσω;
Ξεκινώντας από εκείνη τη νύχτα, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, άρχισα να σκέφτομαι την ημέρα που έζησα και να γράψω τις ευχάριστες στιγμές που με έκαναν χαρούμενο στο σημειωματάριο που μου δόθηκε.
Πείτε σε αυτό το σημειωματάριο “Καλό βιβλίο“Το ονόμασα.
Μετά από λίγο, συνειδητοποίησα ότι καλούσα τους φίλους μου που δεν είχαν καλέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, έλαβα διάφορες προσκλήσεις, έφτασα στους επιχειρηματικούς εταίρους που έψαχνα και να βρω δουλειές που δεν περίμενα ποτέ. Πραγματικά συνέβη ακριβώς έτσι. Και είμαι αυτή η κακή περίοδος Καλό βιβλίο Πέρασα με …
Ναι, έχει περάσει 1 έτος από αυτές τις μέρες που ανέφερα και πρέπει να ομολογήσω ότι, όταν τα εστιατόρια έκλεισαν για δεύτερη φορά και η δουλειά μας σταμάτησε, είχα μια μικρή δυσκολία τις πρώτες μέρες.
Μετά από όλους αυτούς τους δύσκολους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες που πέρασα τόσο πολύ για να παρακινήσω τον εαυτό μου, το αίσθημα της επιστροφής στην αρχή δεν βγήκε καλά.
Γιατί αργότερα, Ευτυχισμένο σημειωματάριο Θυμήθηκα και πριν πάω να κοιμηθώ ξανά, θυμήθηκα τις ομορφιές εκείνης της ημέρας και άρχισα να γράφω.
Τότε κοίταξα, κυνηγούσα τις όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και προσπαθώ να το κρατήσω στο μυαλό μου για να γράψω για το βράδυ. Και καθώς πλησιάζει ο χρόνος ύπνου μου, ενθουσιασμός, ενθουσιασμός!
Για παράδειγμα, σήμερα ο ήλιος βγήκε για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και ήμουν σε θέση να καθίσω στο μικρό μπαλκόνι μου, αν και για μικρό χρονικό διάστημα.
Ένας φίλος μου μου έστειλε χθες ένα υπέροχο ποίημα, τα ποιήματα αυτού του καλλιτέχνη που μόλις γνώρισα στον έντεκα καφέ του, με συνόδευαν και με πήγαν σε έναν κόσμο που δεν ήξερα
Στο μεταξύ, οι δύο πρεσβύτεροι μου, ένας από τους μισούς του πατέρα μου και ένας από τους αγαπητούς μου δασκάλους, μου έστειλαν δύο βίντεο σχετικά με τη σημασία του χαμόγελου ταυτόχρονα.
Πραγματικά την ίδια στιγμή!
Δεν πρέπει να καλέσω έναν φίλο μου που ζει στο εξωτερικό και τον οποίο μου λείπει;
Ίσως δεν μπορούσα να βγω, αλλά τι όμορφη μέρα ήταν!
Μπορείτε τώρα να μου πείτε ότι η χαρά είναι χαρά, η ελπίδα είναι ελπίδα, η αγάπη δεν προσελκύει την αγάπη;

*

Μουσική πρόταση: Smile – Nat King Cole

***

ΑΓΑΠΩ ΛΑΦ

Στις 17 Δεκεμβρίου, διαβάσατε το ακόλουθο απόσπασμα από τον Sadi Şirazi σε αυτήν τη στήλη ..
“Η ζωή του αέρα που τραβάται στους πνεύμονές μας παρατείνει Απελευθερωμένο χλωμό χαλαρώνει το σώμα. Έτσι, δύο ευλογίες κρύβονται σε μια ανάσα και κάθε δωρεά απαιτεί ένα «Δόξα τω Θεώ». “

Ένα σημείωμα από τον αγαπητό φίλο Erol Kaynar χθες ήρθε ..
Ένας 93χρονος άνδρας που ζούσε στην Ιταλία νοσηλεύτηκε για κοροναϊό, έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα και αναρρώθηκε. Ο γέρος άρχισε να κλαίει όταν του ζητήθηκε να πληρώσει το τίμημα της χρήσης της αναπνευστικής συσκευής που φορούσε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ έφυγε από το νοσοκομείο.
Ο γιατρός του είπε, “Μην κλαίτε εξαιτίας του λογαριασμού.”
Όλος ο γέρος είπε ότι έκανε τους γιατρούς να κλαίνε.
Λόγω των χρημάτων που πρέπει να πληρώσω δεν κλαίω Μπορώ να πληρώσω για όλα αυτά. Αναπνέω στον Θεό για 93 χρόνια και Κλαίω γιατί δεν πλήρωσα ποτέ το τίμημα για αυτό. Μην χρησιμοποιείτε την αναπνευστική συσκευή του νοσοκομείου για μια ημέρα. 500 ευρώ ζητήθηκε να χρησιμοποιήσει.
Ξέρει πόσο χρωστάω στον Θεό είσαι? Και πάω στον Θεό για αυτό Δεν σας ευχαριστώ καν. Ανώδυνη και χωρίς ασθένειες όταν αναπνέουμε τον αέρα ελεύθερα κανείς δεν ξέρει την αξία του αέρα. Αλλά όταν πηγαίνουμε στο νοσοκομείο, εντατική περίθαλψη Μαθαίνεις ότι η αναπνοή είναι χρήμα. Αναπνέετε κάθε μέρα για 93 χρόνια, Ευχαριστώ τον Θεό για την αναπνοή πάρτε! “

*

Ένας από αυτούς είναι ένας Περσός θρησκευτικός μελετητής που έζησε πριν από 700 χρόνια στο Σιράζ του Ιράν, ενώ ο άλλος είναι ένας Ναπολιτάνιος πρεσβύτερος που έζησε στην Ιταλία με τον ίδιο τρόπο.
Ποιος είναι η ζωή του, το όνομά του μένει, τα λόγια του έχουν μιλήσει για αιώνες, πόσο χαρούμενος είναι!

***

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!..

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του καταστήματός μας το 2020 .. Είναι αλήθεια, στις 30 του μήνα .. Υπάρχει επίσης αύριο .. Αλλά υπάρχει αύριο “Παραδοσιακό νέο έτος Η ιστορία μας“Υπάρχει. Η ιστορία που δημοσιεύουμε κάθε νέο έτος από τότε που άνοιξε αυτή η γωνιά. Και φυσικά είμαστε κλειστοί την 1η Ιανουαρίου, είναι και πάλι παραδοσιακός. Μετά από αυτό, έρχονται οι 2 και 3 Ιανουαρίου. Σάββατο και Κυριακή .. Είμαστε πάντα κλειστοί τη Δευτέρα .. Έτσι, η νέα μας συνάντηση. Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου .. Υποθέτω ότι δεν θα δείτε αυτές τις επιπλέον 2 ημέρες διακοπών για τον Hıncal που έγραψε χωρίς άδεια κατά τη διάρκεια του 2020.

.Source