“Είναι απογοητευτικό που δεν μπήκαμε στα έξι. Η Πάφος δεν είναι μια ομάδα που λέγεται μικρή “

Ο γενικός διευθυντής της Πάφου Pavel Gognitze μίλησε μπροστά από την κάμερα του Cablenet πριν από τον αγώνα εναντίον του Hermes στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα δεν συμπεριλήφθηκε στους πρώτους έξι.

Λεπτομέριες:

“Είναι απογοητευτικό που δεν φτάσαμε στους έξι πρώτους, δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στον κύριο στόχο της σεζόν. Παρακολουθούμε σοβαρά τη συνέχεια καθώς υποχωρούν τέσσερις ομάδες. “

Εάν η αποτυχία επηρεάζει τους παίκτες. “Δεν πρέπει να είναι. Οι επαγγελματίες δεν πρέπει να το σκέφτονται. “Είναι ένα χτύπημα για μας που αποτύχαμε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.”

Αν παίζουν περισσότεροι Κύπριοι τώρα: “Το φυλαχτό παίζει σήμερα. Άλλοι θα έχουν επίσης ευκαιρίες, αλλά πρώτα απ ‘όλα είναι το επίπεδο αυτού που δείχνετε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δεν είναι Κυπριακό ή μη Κυπριακό, δεν βλέπουμε διαβατήρια, αυτό δεν είναι προτεραιότητα. “

“Πολλές στην Κύπρο χωρίζουν μικρές και μεγάλες ομάδες, αλλά πολλές από τις λεγόμενες μικρές ομάδες είναι καλές ομάδες, παίζουν ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. “Η Πάφος δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί μικρή.”

Source