Είναι διακοπές την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021; Πόσες ημέρες είναι η αργία της 29ης Οκτωβρίου;

Το ερώτημα για πόσες ημέρες θα είναι η Ημέρα της Δημοκρατίας είναι μια από τις πιο περίεργες ερωτήσεις. Είναι αργία το 2021 την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, λόγω της Ημέρας της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;

Λόγω της διακήρυξης της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου 1923, ένα από τα πιο περίεργα ερωτήματα κάθε χρόνο για την Ημέρα της Δημοκρατίας, η οποία είναι επίσημη αργία κάθε χρόνο και μία από τις εθνικές εορτές μας, είναι αναμφίβολα εάν η 28η Οκτωβρίου είναι αργία. Εδώ είναι η απάντηση σε αυτήν την περίεργη ερώτηση.

Είναι διακοπές στις 28 Οκτωβρίου;

Εάν αναρωτιέστε την απάντηση στο ερώτημα εάν είναι αργίες στις 28 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, εδώ είναι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση:

Ημέρα Δημοκρατίας, 29 Οκτωβρίου 1923, η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας της Τουρκίας στις 29 Οκτωβρίου κάθε χρόνο για τον εορτασμό της διοίκησης που κήρυξε εθνική εορτή και εορτάζεται στη Βόρεια Κύπρο. Σε χώρες όπου γιορτάζεται η Ημέρα της Δημοκρατίας, είναι επίσημη αργία μιάμιση ημέρας το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου και μια ολόκληρη ημέρα στις 29 Οκτωβρίου.

.Source