“Είναι δύσκολο για τον Άρη να ικανοποιήσει την Αστάνα”

Ο Πιερός Σωτηρίου μίλησε για το μέλλον του, το οικογενειακό του συμβόλαιο στην Κύπρο. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός επέμεινε ότι δεν θα ήταν αρνητικός για την πιθανότητα να παίξει στον Άρη, αλλά τόνισε ότι είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί οικονομικά η Astana.

Αναλύστε όλα όσα ειπώθηκαν.

Για το μωρό της. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που έχω ένα μικρό παιδί. Σε 10 μέρες θα φύγω για την Αστάνα, όπου θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τη νέα σεζόν “

Για τη σύμβαση με την Astana. “Έχω ακόμα διετές συμβόλαιο με την Astana. Θα προσπαθήσω να γίνω ο καλύτερος επιθετικός και να κερδίσω το πρωτάθλημα. Είχαμε μια καταστροφική σεζόν πέρυσι. Αυτοί είναι οι δύο στόχοι που θέλω να πετύχω τη νέα χρονιά. “

Για το ενδιαφέρον του Άρη Σαλόνικ. “Δεν ξέρω τίποτα, το αφεντικό μου προσπαθεί, μιλάει σε διαφορετικούς ανθρώπους. “Του είπα ότι δεν ήθελα να μου πει τίποτα αν δεν ήταν απτό.”

Εάν ενδιαφέρεστε για την προοπτική της Ελλάδας և Άρη. “Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, γιατί να μην παίζεις σε αυτήν την ομάδα; Όπως είπα και πριν, έχω συμβόλαιο 2 ετών, է Είναι πολύ δύσκολο για τον Άρη να ικανοποιήσει οικονομικά την Astana.

Εάν υπάρχει άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται να την αποκτήσει. “Οχι αυτή τη στιγμή.”

Για την ευκαιρία να επιστρέψετε στην Κύπρο. “Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή.”

Ακολουθήστε τη σελίδα metrosport.gr στις ειδήσεις google

,Source