Είναι δύσκολο να είσαι διάσημος και να σπάσεις, να είσαι σύμφωνος και να σπάσεις | Ορκούν Ουν

Υπάρχει μια πολεμική που χωρίζει τους περισσότερους ανθρώπους σε δύο, χάρη στον Öykü Çelik για λίγες μέρες. «Είναι πιο δύσκολο να είσαι διάσημος και να σπάσεις», είπε.

Μερικοί από αυτούς λένε, “Όχι, ας είμαστε σύμφωνοι και να σπάσουμε. Ας δούμε.” Ποιο είναι σωστό;
Πρώτα απ ‘όλα, η περίφημη έλλειψη χρημάτων δεν είναι σύμφωνη.
Είναι δύσκολο να είσαι διάσημος και να σπάσεις, να είσαι σύμφωνος και να σπάσεις;
Είναι επίσης πολύ δύσκολο να σπάσει ενώ έχει ένα συγκεκριμένο βιοτικό επίπεδο.
Κάποιος εκπλήσσεται με το τι συνέβη.
Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο για ένα διάσημο άτομο να είναι άθικτο από ό, τι για ένα σύμφωνο.
Εάν είστε διάσημοι, γνωρίζετε τα περισσότερα μέρη …
Παίρνεις σήμερα και πληρώνεις αύριο.
Εάν είστε διάσημοι, περιβάλλεται από εστιατόρια που θέλουν να σας διασκεδάσουν. Τρέφετε το στομάχι σας.
Το μανάβικο σας, η αγορά σας θα φέρει με χαρά ό, τι θέλετε στην πόρτα σας. Λέει, “Τότε πληρώνεις.”
Είναι εύκολο να φτάσετε στο προϊόν που χρειάζεστε με μερικές προσφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν είστε διασημότητα.
Αλλά είναι η περίπτωση του σύμφωνου …
Αφήστε το σύμφωνο να μην μείνει χωρίς χρήματα.
Όλοι γυρίζουν μακριά.
Ο παντοπωλείας δεν σηκώνει το τηλέφωνο.
Το εστιατόριο λέει “Ελάτε όταν έχετε χρήματα”. Γι ‘αυτό είναι πιο δύσκολο οι μέρες χωρίς χρήματα για κάποιον που “δεν είναι διάσημος”. Είναι πιο ενοχλητικό. Είναι εντάξει; δεν μπορώ να πω “έσπασε” σε όποιον είναι διάσημος. Γι ‘αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο, μπορείτε να πείτε την κατάστασή του.
Σας λέω επίσης.
Θα πει, θα πει.
Οι δυσκολίες δεν μπορούν να ξεπεραστούν με τη ρίψη σε αυτό και τη σιωπή. Μεγαλώνει.

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

class = “cf”>

Υπάρχει η βιασύνη να μεγαλώνουμε γαλοπούλες σε εστιατόρια και υπάρχει μια «φασαρία στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς μου» στα σπίτια.
Θα έχω μερικές προτάσεις που δοκίμασα και γνωρίζω. Εάν αποφασίσετε για ένα, θα πρέπει να βιαστείτε. Επειδή μέρα με τη μέρα, θα είναι πιο δύσκολο να βρείτε αυτό που θέλετε σε αυτά τα μέρη.

Sahan Ataşehir:
Το εστιατόριο, το οποίο έσπασε ρεκόρ στις πωλήσεις μαγειρεμένων γαλοπούλων κατά τη διάρκεια της σεζόν της Πρωτοχρονιάς και πούλησε περίπου 700-800 γαλοπούλες, ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες του και φέτος. Το εστιατόριο, το οποίο έσπασε ρεκόρ στις πωλήσεις μαγειρεμένων γαλοπούλων κατά τη διάρκεια της σεζόν της Πρωτοχρονιάς και πούλησε περίπου 700-800 γαλοπούλες, ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες του και φέτος. Η τιμή ολόκληρης της γαλοπούλας σερβίρεται με ρύζι με αμύγδαλα και κάστανα είναι 450 TL και η μισή γαλοπούλα είναι 265 TL. Εάν είστε ένας από αυτούς που λένε ότι η εμπειρία είναι σημαντική σε αυτήν την επιχείρηση και εάν ζείτε στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, μπορείτε να παραγγείλετε την Τουρκία μέσω τηλεφώνου.
Είναι δύσκολο να είσαι διάσημος και να σπάσεις, να είσαι σύμφωνος και να σπάσεις;

Ντέβελ:
Το εστιατόριο των ετών Develi έχει ετοιμάσει ένα μενού για την Τουρκία. Εάν θέλετε, μπορείτε να παραγγείλετε μια πλήρη γαλοπούλα 10 ατόμων με ρύζι.
Αλλά όσοι λένε «δεν είναι αρκετοί για εμάς» μπορούν επίσης να επιλέξουν πακέτα με μπακλαβά, ορεκτικά και ωμά κεφτεδάκια.
Όσον αφορά το Develi, η γεύση δεν είναι αμφίβολη. Η ολόκληρη γαλοπούλα κοστίζει 520 TL.

Πουρές:
Έχουν γαλοπούλες, αλλά ξεχωρίζουν με “χήνα”. Το έβαλαν στο κεφάλι τους και θα ταΐσουν το Cihangir και τα περίχωρά του με αποξηραμένη χήνα Kars την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η τιμή της χήνας είναι 700 TL. Δίπλα του είναι ένα σετ ορεκτικών 8.

BigChefs:
Δεν ήξερα ότι φτιάχνουν γαλοπούλες. Εχω μάθει. Σερβίρουν την ειδικά ερμηνευμένη γαλοπούλα της Πρωτοχρονιάς με ρύζι με κάστανα και κυδώνι. Αύριο είναι η τελευταία μέρα παραγγελίας. Οι τιμές τους είναι 535 TL. Παραγγελία: μέσω εφαρμογών «yemeksepeti» ή «θέλω».

Το Steeve:
Έχουν ενδιαφέροντα μενού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό το ειδικό πιάτο θα σταλεί ωμό σε όσους θέλουν να γιορτάσουν με το “Beef Wellington”. Μενού 2 ατόμων 495, μενού 6 ατόμων 1395 TL.
Αν λέτε ότι δεν εγκαταλείπω την Τουρκία, η τιμή της είναι 750 TL. (Θα ήταν χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά στα καλάθια που ετοίμασαν ειδικά για το νέο έτος.)

.Source