Είναι ζωτικής σημασίας να ανοίξουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία!

Αναπληρωτής ΕΠ CHP Balıkesir Δρ. Ο Φικρέτ Τσαχίν δήλωσε στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του τουρκικού Ένοπλου Δυνάμεου (TSK) Νόμου Προσωπικού ότι πρέπει να ανοίξουν στρατιωτικά νοσοκομεία. Ο Τσαχίν είπε, “Είμαστε η μόνη χώρα με περισσότερους από 600 χιλιάδες στρατιώτες και χωρίς στρατιωτικό νοσοκομείο.” αντέδρασε στην κατάσταση.

Στην ομιλία του, ο αναπληρωτής Şahin τόνισε ότι το TSK έχει λάβει θέση στη σκηνή της ιστορίας με την πειθαρχία, την επιχειρησιακή ικανότητα και την εκπαίδευσή του για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, και επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η στρατιωτική ιατρική και η ιατρική είναι απαραίτητα στοιχεία επίσης ως δύναμη μάχης. Αναφέροντας ότι οι στρατιωτικοί γιατροί που ανατράφηκαν από την παράδοση Gulhane συμμετείχαν σε πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις από τον Κριμαϊκό Πόλεμο έως τους Βαλκανικούς Πολέμους, από το Τσανάκαλε μέχρι την Τρίπολη, από τον Τουρκικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας στην Κύπρο, δήλωσε ο Şahin. «Πάνω από 200 χρόνια ιστορικού ιστορικού, πολεμικής εμπειρίας και βαθιάς παράδοσης της Οθωμανικής και της Ρεπουμπλικανικής ιατρικής χάθηκαν με το κλείσιμο της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας Gulhane μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου. Επιπλέον, 39 στρατιωτικά νοσοκομεία, 600 κέντρα υγείας και νοσοκομεία αποστολής έκλεισαν επίσης. Η ανάγκη για στρατιωτικά νοσοκομεία και γιατρούς είναι απαραίτητη για έναν στρατό, ο οποίος βρίσκεται σε μια δύσκολη γεωγραφία και καταπολεμά την τρομοκρατία για πολλά χρόνια. Έχοντας ιατρούς με στρατιωτική ιατρική εκπαίδευση μαζί με τους στρατιώτες μας, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλές σκληρές επιχειρήσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα είναι ασφαλέστερο για τους στρατιώτες μας και οι στρατιώτες μας δεν θα χρειαστεί να προστατεύσουν το προσωπικό υγείας μαζί τους. “ χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Υπογραμμίζοντας ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία που βρίσκονται σε τρομοκρατικές περιοχές έχουν σημαντικές διαφορές από τα πολιτικά νοσοκομεία, ο Şahin συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Η ασφάλεια βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Οι στρατιώτες μας που υπέβαλαν αίτηση στα νοσοκομεία ως άρρωστοι ή τραυματίες αισθάνονται πιο ασφαλείς. Οι στρατιώτες μας, η αστυνομία, οι φρουροί των χωριών και άλλες δυνάμεις ασφαλείας που καταπολεμούν την τρομοκρατία έχουν δηλώσει ότι θέλουν να υποβληθούν σε θεραπεία σε στρατιωτικά νοσοκομεία μετά τους τραυματισμούς που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών επιχειρήσεων. Ως έθνος, πληρώνουμε ένα βαρύ τίμημα επειδή αγνοούμε την ανάγκη στρατιωτικού γιατρού. Ο κύριος στόχος της απόπειρας χαμηλού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου ήταν η εξουδετέρωση του TSK. Με το κλείσιμο των στρατιωτικών μας νοσοκομείων, αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε κατά κάποιον τρόπο. Είμαστε η μόνη χώρα που έχει περισσότερους από 600 χιλιάδες στρατιώτες και δεν διαθέτει στρατιωτικό νοσοκομείο. Επομένως, τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι απαραίτητο και το άνοιγμα είναι ζωτικής σημασίας. “

Σχόλια

Σχόλια

.Source