Είναι η 23η Απριλίου δημόσια αργία; Ποια μέρα είναι η 23 Απριλίου;

Λίγο πριν από την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, οι μαθητές και οι γονείς είπαν “Η 23η Απριλίου είναι αργία;” Η ερώτηση έγινε το θέμα της μεγάλης περιέργειας. Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας (MEB) καθορίστηκε στο επίσημο ημερολόγιο για τις αργίες στις 23 Απριλίου. Λοιπόν, είναι η αργία στις 23 Απριλίου; Ποια μέρα είναι η 23 Απριλίου; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες …

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ;

Η 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Παιδική Ημέρα είναι μια αργία.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ;

23 Απριλίου Η Εθνική Ημέρα του Παιδιού για την Κυριαρχία συμπίπτει με την Παρασκευή του τρέχοντος έτους και θα είναι αργία

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδιών, η Δημοκρατία της Τουρκίας και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι ένα από τα επίσημα πανηγύρια. Ο ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας και τα παιδιά του κόσμου είναι ένα δώρο στον πρώτο πρόεδρο, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Αυτή η γιορτή γιορτάστηκε τον πρώτο χρόνο έναρξης της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, και με την κατάργηση του σουλτανάτου την 1η Νοεμβρίου 1922, έγινε αποδεκτή για πρώτη φορά ως 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια συνδυάστηκε με την Εθνική Ημέρα της 23ης Απριλίου το Το 1935 και η Προστασία της Εθνικής Ημέρας. Δημιουργήθηκε από την αυθόρμητη ενοποίηση της 23ης Απριλίου για την Ημέρα του Παιδιού, η οποία ανακηρύχθηκε από την Εταιρεία Etfal το 1927 και η πρώτη οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Atatürk. Κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος του 1980, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ονόμασε επίσημα αυτή τη γιορτή “23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού”.

Κυριαρχία της Εθνικής Ημέρας (πριν από την 1η Νοεμβρίου, μετά τις 23 Απριλίου), η βασιλεία της κατάργησης και του ανοίγματος του Κοινοβουλίου που πραγματοποιεί την ίδρυση της κυριαρχίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχει σκοπό να γιορτάσει όχι ανθρώπους, όχι σουλτάνους, την Ημέρα του Παιδιού είναι μια ανοιξιάτικη γιορτή φτωχών παιδιών ορφανών και ορφανών κατά τη διάρκεια του πολέμου με σκοπό να κάνει το περιβάλλον ευτυχισμένο. Η Τουρκική Εταιρεία Ραδιοτηλεόρασης, αφού ανακοίνωσε το 1979 ως Έτος του Παιδιού Η ΟΥΝΕΣΚΟ, ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδιού TRT στις 23 Απριλίου, το φεστιβάλ μεταφέρθηκε σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, παιδιά από πολλές χώρες συμμετέχουν στο φεστιβάλ, προετοιμάζονται διάφορες παραστάσεις, οργανώνονται τελετές και διάφορες δραστηριότητες στα σχολεία. Επιπλέον, η παράδοση της αποδοχής παιδιών στο γραφείο, η οποία ξεκίνησε με το Atatürk το 1933, συνεχίζεται σήμερα καθώς τα παιδιά αντικαθιστούν τους δημόσιους υπαλλήλους στον επικεφαλής των κρατικών θεσμών για μικρό χρονικό διάστημα.

Source