Είναι η 23η Απριλίου δημόσια αργία, 2021; Διακοπές στον ιδιωτικό τομέα, δημόσιοι υπάλληλοι στις 23 Απριλίου; Είναι ανοιχτές ή κλειστές οι τράπεζες, τα νοσοκομεία, τα φορτία;

Οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν τακτικά κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, και γιορτάστηκαν με ενθουσιασμό σε όλη τη χώρα. Φέτος, η 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού αναμένεται να είναι απλούστερη λόγω της επιδημίας του κοροναϊού. Η 23η Απριλίου, η οποία πέφτει σε διαφορετικές ημέρες κάθε χρόνο, συμπίπτει με την Παρασκευή του τρέχοντος έτους. Για αυτόν τον λόγο, άρχισε να ερευνά ποιες περιοχές είναι ανοιχτές και κλειστές εάν η 23η Απριλίου είναι αργία.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ;

Η Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδιού, η Δημοκρατία της Τουρκίας και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι μία από τις επίσημες αργίες και διακοπές.

Θα υπάρξει απαγόρευση στον δρόμο στις 23 Απριλίου; ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΟ!

ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ;

Στις 23 Απριλίου, τα PTT, οι τράπεζες, τα σχολεία και τα κυβερνητικά γραφεία θα κλείσουν, ενώ τα νοσοκομεία θα είναι ανοιχτά. Στις 24 Απριλίου, θα λειτουργούν νοσοκομεία, σχολεία, κυβερνητικά γραφεία και PTT.

Είναι ανοιχτό το Κτηματολόγιο;

Τα γραφεία κτηματολογίου, τα οποία είναι δημόσιοι φορείς, θα κλείσουν επίσης. Συναλλαγές όπως μεταφορά, πώληση, κατοικία, μεταβίβαση γης δεν θα γίνουν.

Είναι ανοιχτό το Borsa Istanbul (BIST);

Το χρηματιστήριο δεν θα ανοίξει τις πρωινές και απογευματινές συνεδρίες.

Είναι ανοιχτές οι αποστολές;

Αν και δεν υπάρχει επίσημη δήλωση σχετικά με το φορτίο, τα φορτία παρέμειναν ανοιχτά και εξυπηρετήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι ανοιχτή η εγγραφή συμβολαιογράφου και κυκλοφορίας;

Η αγορά και πώληση οχημάτων και όλες οι συμβολαιογραφικές συναλλαγές δεν θα γίνουν.

Είναι ανοιχτά τα νοσοκομεία;

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, δεν θα υπάρχουν πολυκλινικές υπηρεσίες στα νοσοκομεία. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν.

.Source